Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    ‘Ντροπιασμένος’ ο Willow από την αφαίρεση της σειράς από το Disney+

    'Ντροπιασμένος' ο Willow από την αφαίρεση της σειράς από το Disney+

    Ο πρωταγωνιστής του “Willow”, Warwick Davis, κατακρίνει την αφαίρεση της σειράς από το Disney+.

    Σύμφωνα με την δημοσίευσή του στο Χ, ο ηθοποιός λέει ότι συναντά “σε καθημερινή βάση fans του ‘Willow’, που είναι και ο λόγος που έγινε η σειρά στο Disney+” και δεν ξέρει τι να τους πει “όταν τον ρωτάνε γιατί δεν μπορούν να δουν πλέον την σειρά”, ενώ κλείνει αυτό που γράφει με το #embarrassing, δηλαδή ‘ντροπιαστικό’.

    Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

    Η αφαίρεση του “Willow” (review εδώ) ήρθε έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν του. Η σειρά, πήρε το πράσινο φως το 2020 και διαδραματιζόταν χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας του 1988. Ο Ron Howard επέστρεψε στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού, θέση που κατείχε και η Kathleen Kennedy, Πρόεδρος της Lucasfilm. Οι Jonathan Kasdan και Wendy Mericle ήταν showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Brian Grazer, Roopesh Parekh και Michelle Rejwan. Τα σκηνοθετικά ηνία είχαν αναλάβει οι Stephen Woolfenden, Debs Paterson, Philippa Lowthorpe και Jamie Childs. Εκτός του Davis στον ομότιτλο ρόλο, πρωταγωνιστούσαν και οι Ruby Cruz ως Kit, Erin Kellyman ως Jade, Ellie Bamber ως Dove, Tony Revolori ως Graydon, Amer Chadha-Patel ως Boorman, Dempsey Bryk ως Airk και Joanne Whalley ως Sorsha.

    Τα νούμερα τηλεθέασής της, όμως, δεν ήταν αντίστοιχα με την διαφήμιση του καναλιού και έτσι αποφάσισε να την ακυρώσει. Ωστόσο, μετέπειτα δημοσίευση του showrunner, Jon Kasdan, καθησύχασε ελαφρώς του fans, καθώς ανέφερε ότι η συνέχεια έχει ετοιμαστεί, αλλά επειδή δεν ήξεραν πότε θα μπορέσουν τα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το στούντιο αποφάσισε να αποδεσμεύσει τους πρωταγωνιστές από τα συμβόλαιά τους για να μπορέσουν να ακολουθήσουν άλλα project μέχρι να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.

    Ο ίδιος ο Kasdan, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμφωνεί με τον Davis, καθώς σε παρελθοντική του δήλωση στο GamesRadar, φαίνεται πως “δεν ανησυχεί για το αν θα διατεθεί ξανά το ‘Willow’, είτε στο Disney+, είτε κάπου αλλού”, καθώς “δεν ξέρει που θα οδηγήσει όλο αυτό…έχουν συμβεί και πιο παράξενα πράγματα”.

    Το κατά πόσο θα επιστρέψει το “Willow” μένει να το δούμε. Αυτήν την περίοδο πάντως, δεν είναι διαθέσιμο σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία ή κανάλι.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ