Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Oι τεράστιες αμοιβές που πήραν οι ηθοποιοί στην ταινία Avengers: Endgame

    Oι τεράστιες αμοιβές που πήραν οι ηθοποιοί στην ταινία Avengers: Endgame

    Αποκαλύφθηκαν οι… γενναίες αμοιβές που παίρνουν οι βασικοί ηθοποιοί που έπαιξαν σε αυτή και πραγματικά τα νούμερα ζαλίζουν.

    Οι Chris Evans (Captain America) και Chris Hemsworth (Thor) πήραν για κάθεμια από τις δυο τελευταίες ταινίες από 20 εκατ. δολάρια περίπου, ενώ κοντά είναι και η Scarlett Johansson για τον ρόλο της Black Widow, έχοντας εξασφαλίσει σίγουρα το ποσό των 20 εκ. για την solo ταινία της ηρωίδας.

    Αν σας φαίνονται αυτά πολλά περιμένετε λίγο ακόμα, μιας και μέσα σε 11 χρόνια ο Robert Downey Jr. από τα 500.000 δολάρια του Iron Man (2008), έφτασε να παίρνει 75 εκ. δολάρια και σε αυτή και στην προηγούμενη. Συν τοις άλλοις, για το Endgame έχει και ποσοστό επί των εσόδων της ανάμεσα σε 5% με 7%. Άρα ήδη έχει ξεπεράσει τα 100 εκ., μιας και η ταινία έχει πάνω από 1,8 δις και συνεχίζει.

    Στην ταινία Avengers: Endgame, η σκηνοθεσία είναι των Anthony Russo, Joe Russo και παίζουν οι Karen Gillan, Bradley Cooper, Brie Larson, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Josh Brolin, Chris Evans, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan και άλλοι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ