Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

    Ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

    Πρόκειται για τον γιο του καθηγητή νευρολογίας, Δημήτρη Καρούσου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη

    Ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης είναι ανάμεσα στους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

    Πρόκειται για τον γιο του καθηγητή νευρολογίας, Δημήτρη Καρούσου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι senior Consulting Neurologist στο Hadassah, Πρόεδρος της Ισραηλινής εταιρείας Νευροανοσολογίας και Διευθυντής του Κέντρου Σκλήρυνσης κατά πλάκας στα Ιεροσόλυμα. Ο 26χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά ενόπλων που άνοιξαν πυρ σε σταθμό τρένων στην περιοχή Γιάφα. Ο ένας από τους δράστες πυροβολούσε αδιακρίτως και ο άλλος επιτέθηκε με μαχαίρι. Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για επτά νεκρούς.

    Το υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση και εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της κυβέρνησης για τον θάνατο του 26χρονου Έλληνα. «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

    Τελ Αβίβ τρομοκρατική επίθεση



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ