Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Batman του Michael Keaton ενέπνευσε τον Mark Hamill να γίνει Joker

    Ο Batman του Michael Keaton ενέπνευσε τον Mark Hamill να γίνει Joker

    Ο Mark Hamill παραδέχτηκε ότι δεν θα γινόταν ποτέ Joker στο “Batman: The Animated Series” αν δεν είχε ενσαρκώσει ο Michael Keaton τον Batman.

    Σε συνέντευξή του με το Wired, ο ηθοποιός ρωτήθηκε πως πήρε τον ρόλο του Joker. Κατά πως φαίνεται, η αντιπαράθεση γύρω από το casting του Keaton ως Batman στην ταινία του Tim Burton του 1989 ήταν αυτή που τον ενέπνευσε να πάει και να ζητήσει τον ρόλο του γνωστού κακού.

    “Υπήρχε αυτή η μεγάλη κατακραυγή που ο Michael Keaton θα έπαιζε τον Batman”, είπε ο Hamill. “‘Είναι ο Mr. Mom, είναι κωμικός ηθοποιός’. Δεν τον είχαν δει και δεν ήξεραν πόσο τέλειος θα ήταν. Αλλά υπήρχε μεγάλη αντιπαράθεση. Οπότε όταν πήγα, σκέφτηκα, ‘Νομίζεις ότι θα προσλάβουν τον Luke Skywalker να παίξει τον Joker; Οι fans θα τρελαθούν!’ Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα με πάρουν, ήμουν εντελώς χαλαρός. Ήξερα ότι δεν θα με πάρουν, οπότε ποιος νοιάστηκε; Και οδηγούσα από το πάρκινγκ και σκεφτόμουν, ‘Αυτός είναι ο καλύτερος Joker που θα ακούσουν ποτέ τους, και είναι κρίμα που δεν θα με πάρουν’. Και όταν με πήραν, ήρθε το αντίθετο. Σκέφτηκα, ‘Δεν μπορώ να το κάνω'”.

    Εκτός του “Batman: The Animated Series” (1992-95), ο Hamill δάνεισε τη φωνή του στον Joker σε περισσότερα projects, όπως ταινίες, spin-off σειρές και βιντεοπαιχνίδια, μεταξύ άλλων και τα “Batman: Arkham Asylum” (2009) και “Batman: Arkham City” (2011).

    Ο ηθοποιός είπε ότι ο Joker ήταν από πάντα ένας εν των αγαπημένων του χαρακτήρων, “γιατί είναι τρελός, και επειδή είναι τρελός, δεν είναι ποτέ βαρετός. Έχει πλάκα να παίζεις έναν χαρακτήρα που δημιουργεί το χάος όπου και να βρίσκεται”.

    Όσον αφορά τον Keaton, ο ηθοποιός θα φορέσει για ακόμα μια φορά την κάπα του Batman για το επερχόμενο “The Flash”, που θα κάνει την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 15 Ιουνίου. Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την avant-première της ταινίας.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ