Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars Celebration: O Dave Filoni για το αν η ταινία του είναι το φινάλε του Mandalorian: ‘Το επόμενο λογικό βήμα’

    Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration, η LucasFilm ανακοίνωσε μια νέα ταινία του Dave Filoni, η οποία πολλοί περιμένουν να είναι ένα μεγάλο φινάλε για το “The Mandalorian”. Θα το κάνει όμως; Η απάντηση είναι περίπλοκη.

    Μιλώντας στο IGN σε μια νέα συνέντευξη, ο Filoni είπε ότι σκέφτεται την περίοδο όπου η ταινία εκτυλίσσεται λιγότερο ως “εποχή Mandalorian” και περισσότερο ως “περιόδου της New Republic”.

    “Δεν ξέρω αν θα το έλεγα [φινάλε]. Σκέφτομαι τη χρονική περίοδο τώρα ως τη χρονική περίοδο της New Republicς, και είναι κάτι που υπήρχε πολύ πριν φτιάξουμε το Mandalorian. Η ιδέα ότι μετά το ‘Return of the Jedi’ υπήρχε μια New Republic και ότι οι ήρωες έπρεπε ακόμα να υπερασπιστούν αυτή τη Δημοκρατία από την εναπομείνασα Αυτοκρατορία είναι μια πολύ παλιά ιδέα που φέραμε στην πρώτη σεζόν του Mandalorian. Γιατί ήταν αυτό που ήταν πάντα εκεί.”

    Συνέχισε εξηγώντας ότι έχει ένα “πολύ μεγάλο χρονοδιάγραμμα σε πίνακα” που συνδέει τη συνολική ιστορία, την οποία θα σχεδιάσει “σαν σκηνή εγκλήματος”. Και με τόσους πολλούς σημαντικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου της Bo-Katan στην τρίτη σεζόν του Mandalorian που έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο, ήταν αναπόφευκτο ότι η κλίμακα της ιστορίας θα αρχίσει να μεγαλώνει.

    “Νομίζω ότι η ιστορία κλιμακώθηκε στο σημείο όπου ο Jon [Favreau] και εγώ το συζητούσαμε και είχαμε ένα σχέδιο για λίγο”, είπε ο Filoni όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να κάνει μια ταινία. “Απλώς φαίνεται σαν το επόμενο λογικό βήμα. Η ιστορία, επίσης, νομίζω ότι έχει φτάσει, όπως είπα, σε σημείο που θέλουμε να επεκταθούμε λίγο και να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που κάναμε στις σειρές μας”.

    Ο Filoni δεν λέει για ποια “ιστορία” μιλά συγκεκριμένα, αλλά οι “streaming σειρές” του περιλαμβάνουν τα “The Mandalorian”, “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett” που μέχρι στιγμής έχουν συνδυαστεί, με τους χαρακτήρες και των τριών να εμφανίζονται μαζί σε διαφορετικά επεισόδια.

    Ο Favreau φαίνεται να υπονοεί το ίδιο. “Ξέραμε ότι η ιστορία θα κορυφωθεί. Έχεις μικρές κορυφώσεις που έρχονται με κάθε σεζόν. Έχεις χαρακτήρες και πράγματα που μπλέκονται”, είπε στο IGN.

    “Αυτοί οι χαρακτήρες και αυτές οι ιστορίες αρχίζουν να απαιτούν από εσάς να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυνάμεις και μεγαλύτερες τάσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. [..] Και το γεγονός ότι τώρα το κοινό θα αποδεχτεί μια διαπερατότητα μεταξύ των μέσων, όπως βλέπετε με τις ταινίες Star Wars και με τις ταινίες της Marvel, … Το κοινό είναι πολύ εξελιγμένο τώρα, και αν έχουν επενδύσει στους χαρακτήρες και τις ιστορίες, μπορείς να πεις τύπους ιστοριών σε ένα μέσο που δεν μπορείς με το άλλο”.

    Ενα λογικό κλείσιμο

    Η ιδέα προϊδεάστηκε και από την πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, η οποία είπε στο IGN ότι η ομάδα “πολύ σκόπιμα” διασταυρώνει αυτούς τους χαρακτήρες τώρα, πριν από την ταινία του Filoni.

    Όταν ρωτήθηκε αν η Lucasfilm θα έφερνε περισσότερους χαρακτήρες από τις σειρές κινουμένων σχεδίων του Star Wars σε live action, η Kennedy είπε “Δεν θα το έκανα χωρίς τον Dave.

    “Ο Dave δημιούργησε τόσα πολλά από αυτά που υπάρχουν στο Clone Wars and Rebels και αυτή η επέκταση αυτής της αφήγησης είναι κάτι που ανήκει στον Dave. Και σίγουρα συνεργαζόμαστε μαζί του για να προσπαθήσουμε να το εξελίξουμε σε… είτε [το κάνουμε] με live action, είτε είναι μια σειρά, ή αν πάμε σε ταινία, αυτό είναι κάτι που θα κάναμε μαζί του”.

    Όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε περισσότερα crossovers όπως η Ahsoka να εμφανίζεται στο “The Mandalorian”, ο Din Djarin στο “The Book of Boba Fett” και ούτω καθεξής, ωστόσο, η Kennedy είπε: “Λοιπόν, αυτό χτίζει ότι θα κάνει ο Dave στην ταινία. Εκ προθέσεως.”

    Αυτή είναι μόνο η πιο πρόσφατη εξέλιξη σε μια μακρά σειρά ειδήσεων που έρχονται από το Star Wars Celebration. Ο άλλος εκτελεστικός παραγωγός του “The Mandalorian” επιβεβαίωσε ότι ο Din Djarin δεν είναι πλέον ο μόνος κύριος χαρακτήρας, μάθαμε ότι η Daisy Ridley επιστρέφει για μια άλλη ταινία Star Wars και ότι θα δούμε ταινία με την δημιουργία των Jedi.

    Star Wars Celebration: O Dave Filoni για το αν η ταινία του είναι το φινάλε του Mandalorian: 'Το επόμενο λογικό βήμα'

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ