Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ο David Harbour δεν θέλει να είναι δέσμιος του Hopper για μια ζωή

    Ο David Harbour δεν θέλει να είναι δέσμιος του Hopper για μια ζωή

    Ο David Harbour δεν θέλει ο κόσμος να τον θυμάται ως Hopper από το “Stranger Things” για το υπόλοιπο της ζωής του.

    Μιλώντας στο Insider, ο ηθοποιός είπε ότι αγαπά τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο, αλλά μετά την επιτυχία του “Violent Night”, το οποίο θα αποκτήσει και sequel, θα ήθελε να δουλέψει περισσότερο σε original ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα σινεμά.

    “Ήμουν στο Netflix, αλλά αυτή ήταν μια μικρή original ταινία που βγαίνει στο σινεμά”, είπε ο ηθοποιός για την ταινία. “Ένας νέος κόσμος έχει ανοιχτεί με αυτήν. Μου αρέσει η εξισορρόπηση. Θέλω να κάνω original ταινίες που βγαίνουν στα σινεμά”

    “Βρίσκομαι σε μια αστεία θέση, στην οποία δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρισκόμουν. Τον πρώτο χρόνο του ‘Stranger Things’, θυμάμαι να κάνω μια συζήτηση με μια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και να μου λέει: ‘Ίσως δεν θες να σχετίζεται με την σειρά τόσο πολύ’. Και της είπα, ‘Γιατί; Αγαπώ την σειρά. Αγαπώ τον χαρακτήρα’. Και όντως αγαπώ την σειρά. Και όντως αγαπώ τον χαρακτήρα. Αλλά δεν θέλω να είμαι απλά αυτός ο χαρακτήρας. Δεν θέλω να είμαι μόνο αυτός ο τύπος”.

    Ο Harbour σύγκρινε τον εαυτό του με τον George Clooney όταν ενσάρκωνε τον Doug Ross στο ιατρικό δράμα “ER”, λέγοντας ότι πλέον ο κόσμος δεν τον ξέρει ως “ο τύπος από το ‘ER'”.

    “Προσπαθώ να βρω τον δρόμο σε κάποια από αυτά και είναι περίπλοκο, γιατί δεν θες να χ**εις τους ανθρώπους που αγαπάς γι’αυτό που έκανες και επίσης αγαπάς”, πρόσθεσε.

    “Αλλά την ίδια στιγμή, θες να φύγεις από την φωλιά. Έχω περισσότερα μέσα μου. Έχω διαφορετικά πράγματα μέσα μου και θέλω να τα δείτε. Δεν θέλω ο κόσμος να φωνάζει ‘Hopper’ στον δρόμο κάθε πέντε λεπτά της ζωής μου”.

    Επόμενη ταινία του Harbour είναι το “Gran Turismo”, για το οποίο τρέχει αυτήν την περίοδο διαγωνισμός για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα.

    Όσον αφορά το “Stranger Things”, η τελευταία σεζόν δεν ξέρουμε πότε θα φτάσει στις οθόνες του Netflix, μιας και έχει επηρεαστεί από τις απεργίες στο Χόλιγουντ. Νέα εισαγωγή θα είναι αυτή της Linda Hamilton, αλλά άγνωστος παραμένει ο ρόλος της.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ