Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ο David Harbour είναι έτοιμος να τελειώσει το “Stranger Things”

    Ο David Harbour είναι έτοιμος να τελειώσει το "Stranger Things"

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο David Harbour, γνωστός και ως Jim Hopper, αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο που λέγεται “Stranger Things” μια για πάντα.

    Μιλώντας στο με το Discussing Film, για την προώθηση της νέας του ταινίας, “We Have a Ghost”, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου στο Netflix, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρχικά αγαπούσε τη σειρά τόσο πολύ που δεν ήθελε να τελειώσει ποτέ, αλλά τώρα όλοι έχουν μεγαλώσει και το καλύτερο είναι να προχωρήσουν παρακάτω με τις καριέρες τους.

    “Το αστείο είναι ότι όταν ξεκίνησα τη σειρά, δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ”, είπε. “Γι’ αυτό αγαπώ τη σειρά. Πιστεύω ότι θα ήταν μια καταπληκτική σειρά, ακόμα και αν δεν ήμουν μέσα σε αυτήν. Τώρα, περίπου εννιά χρόνια μετά τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν, πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να τελειώσει. Αλλά είναι, φυσικά, γλυκόπικρο. Υπάρχει μια λύπη. Αλλά επίσης, έχουμε όλοι μεγαλώσει”.

    “Έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε τη φωλιά και να δοκιμάσουμε άλλα πράγματα και διαφορετικά projects”, συνέχισε. “Και να αφήσουμε τα αδέρφια Duffer να δοκιμάσουν άλλα πράγματα, επίσης. Οι τύποι είναι τόσο ταλαντούχοι. Θέλω να δω τι θα σκαρφιστούν μετά. Οπότε είναι γλυκόπικρο, αλλά έχει έρθει σίγουρα η ώρα”.

    Η τέταρτη σεζόν του “Stranger Things” ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σεζόν του 2022 και ήταν τόσο πρώτη στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Νetflix παγκοσμίως, όσο και πρώτη στις προτιμήσεις των ΗΠΑ γενικά. Η επερχόμενη πέμπτη είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming το 2023. Το πρώτο επεισόδιό της θα φέρει τον τίτλο “The Crawl”, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και δεν θα εισάγει νέους χαρακτήρες, ενώ λέγεται ότι θα έχει “λίγο από όλα” και θα είναι μια θεαματική “κλιμάκωση” όσων έχουν προηγηθεί.

    Διαβάστε το review μας για το πρώτο και το δεύτερο μέρος και πείτε μας τις δικές σας θεωρίες σας για την πέμπτη σεζόν. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ