Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    “Ο Επίμονος Κηπουρός” επιστρέφει με μίνι-σειρά

    "Ο Επίμονος Κηπουρός" επιστρέφει με μίνι-σειρά

    Το γνωστό μυθιστόρημα του John le Carré, “The Constant Gardener”, θα αποκτήσει τηλεοπτική μεταφορά.

    Σύμφωνα με το Deadline, η επερχόμενη μίνι-σειρά, της οποίας πολλές πληροφορίες παραμένουν ακόμα άγνωστες, θα γραφτεί από την Lydia Adetunji (His Dark Materials, Noughts + Crosses) και θα παραχθεί από την εταιρεία The Ink Factory.

    Η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από τον διπλωμάτη Justin Quayle που γνωρίζει και ερωτεύεται την γυναίκα του, Tessa, μια ακτιβίστρια της Διεθνής Αμνηστίας, και την προσπάθειά του να επιλύσει τη δολοφονία της.

    Το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2001, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα είχε κυκλοφορήσει η κινηματογραφική μεταφορά με τους Ralph Fiennes και Rachel Weisz στους προαναφερόμενους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Hubert Koundé, Danny Huston, Bill Nighy, Pete Postlethwaite και Donald Sumpter. Το σενάριο είχε γραφτεί από τον Jeffrey Caine και τα σκηνοθετικά ηνία είχε αναλάβει ο Fernando Meirelles. Η ταινία απέσπασε $82,4 εκ. στο παγκόσμιο box office, έναντι των $25 εκ. που ήταν ο προϋπολογισμός της, ενώ ήταν υποψήφια και για τέσσερα Όσκαρ.

    Τα γυρίσματα έγιναν σε κάποιες φτωχότερες περιοχές της Κένυας, κάτι που οδήγησε το cast και το συνεργείο να ιδρύσουν την Constant Gardener Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει εκπαίδευση στους κατοίκους.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ