Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    O F. Murray Abraham απαντά στις κατηγορίες περί ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς

    O F. Murray Abraham απαντά στις κατηγορίες περί ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς

    Λίγες μέρες μετά την ανάδειξη των λόγων που οδήγησαν στην απόλυσή του από την επιτυχημένη σειρά του Apple TV+, “Mythic Quest”, ο F. Murray Abraham αποφάσισε να κάνει τις δικές του δηλώσεις επί του θέματος.

    Δηλώνοντας μετανιωμένος, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, λέγοντας τα εξής: “Αυτή είναι μια ειλικρινής συγγνώμη. Αν και δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου να προσβάλλω κάποιον, είπα αστεία, που τάραξαν κάποιους από τους συναδέρφους μου και ως αποτέλεσμα έχασα μια καταπληκτική δουλειά με καταπληκτικούς ανθρώπους. Ανέπτυξα μια καλύτερη κατανόηση από αυτήν την εμπειρία και ελπίζω να με συγχωρέσουν” (μέσω Variety).

    Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν μάθαμε από αντιπρόσωπο της Lionsgate, του στούντιο που αναπτύσσει την σειρά, ότι ο ηθοποιός δεν θα επιστρέψει για τα νέα επεισόδια. Τότε δεν είχε δοθεί κάποια εξήγηση επί του θέματος, ενώ πρόσφατο δημοσίευμα του Rolling Stone, ήθελε το συμβάν να λαμβάνει χώρα λόγω ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς από την πλευρά του ηθοποιού. Μάλιστα, η απόλυση ήταν αποτέλεσμα δύο διαφορετικών περιστατικών, την πρώτη φορά του ζητήθηκε να μείνει μακριά από κάποιες ηθοποιούς, ενώ τη δεύτερη, το θέμα αναφέρθηκε στον δημιουργό της σειράς, Rob McElhenney, ο οποίος και τον απέλυσε.

    Το “Mythic Quest” έχει ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν, ενώ έχει δοθεί ήδη το πράσινο φως για το spin-off. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ