Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ο Ian McKellen δεν σκοπεύει να βγει στην σύνταξη

    Ο Ian McKellen δεν σκοπεύει να βγει στην σύνταξη

    Ο γνωστός και πολυβραβευμένος ηθοποιός Ian McKellen δεν έχει σκοπό να βγει στην σύνταξη, παρά το γεγονός ότι έχει πατήσει τα 84 του χρόνια.

    Σύμφωνα με την συνέντευξή του στο Variety, θέλει να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα που του αρέσει για όσο καιρό του το επιτρέπει το μυαλό και το σώμα του.

    “Να βγω στην σύνταξη, να κάνω τι;” είπα. “Δεν έχω υπάρξει χωρίς δουλειά, αλλά γνωρίζω ότι ανά πάσα στιγμή κάτι θα μπορούσε να συμβεί που θα με απέτρεπε από το να ξαναδουλέψω. Αλλά όσο με κρατούν τα γόνατά μου και η μνήμη μου παραμένει ανέπαφη, γιατί να μην συνεχίσω; Πιστεύω ότι είμαι κάπως καλός στην υποκριτική τώρα”.

    Αν και ο McKellen έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τα μεγάλα franchise των “X-Men” (όπου ενσάρκωσε τον Magneto) και το “The Lord of the Rings” και “The Hobbit” (όπου έπαιζε τον Gandalf), η καριέρα του ξεκίνησε από το θέατρο το 1961. Από τότε έχει παίξει σε μεγάλα έργα, ενώ έχει κερδίσει βραβεία Olivier για τα “Pillars of the Community” (1977), “The Alchemist” (1978), “Bent” (1979), “Wild Honey” (1984) και “Richard III” (1995). Επιπλέον, κέρδισε Tony για τον ρόλο του στο “Amadeus” (1980) και Χρυσή Σφαίρα για το “Rasputin: Dark Servant of Destiny” (1996). Άλλες τους ταινίες είναι οι “Richard III” (1995), “Gods and Monsters” (1998), “A Touch of Love” (1969), “Plenty” (1985), “Six Degrees of Separation” (1993), “Restoration” (1995), “Mr. Holmes” (2015) και “The Good Liar” (2019).

    Μιλώντας για το “Lord of the Rings”, να πούμε ότι η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε ότι θα φέρει περισσότερες μεταφορές των μυθιστορημάτων του J.R.R. Tolkien. Προς το παρόν, αναμένουμε την anime ταινία “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” στις 12 Απριλίου 2024, αλλά κάτι νεότερο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ