Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    O James Gunn λέει ότι αποκλείεται να δούμε ηθοποιούς του Guardians of the Galaxy ως άλλες εκδοχές των εαυτών τους στο “Peacemaker”

    O συν-Πρόεδρος του DC Studios, James Gunn, απάντησε σε ερωτήσεις των fans στο Threads και αποκάλυψε κάποια νέα στοιχεία για το σύμπαν του.

    Πρώτον, γνωστοποίησε ότι φτιάχνει αναλυτικό χάρτη του κόσμο πάνω στον οποίο λαμβάνουν χώρα οι ιστορίες του DCU. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί ήρωες της DC ζουν σε πόλεις που δεν υπάρχουν στην δική μας υδρόγειο, όπως η Metropolis (Superman) και η Gotham (Batman).

    Και δεύτερον, ότι δεν θα ήθελε να κάνουν την εμφάνισή τους στο “Peacemaker”, ηθοποιοί του “Guardians of the Galaxy” ενσαρκώνοντας διαφορετικές εκδοχές των εαυτών τους. Μάλιστα, τόνισε ότι “υπάρχουν λόγοι” που δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, ιδίως όσον αφορά τους Chris Pratt και Pom Klementieff, τους οποίους γνωρίζουμε ως Star-Lord Peter Quill και Mantis (μέσω Deadline).

    Δείτε τις απαντήσεις του παρακάτω:

    O James Gunn λέει ότι αποκλείεται να δούμε ηθοποιούς του Guardians of the Galaxy ως άλλες εκδοχές των εαυτών τους στο "Peacemaker"
    Εικόνα μέσω Deadline/Threads.

    To “Peacemaker” είναι sequel και prequel του “The Suicide Squad” (2021), που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Gunn. Η πρώτη σεζόν (review εδώ) έκανε πρεμιέρα το 2022 και έφερε την επιστροφή του John Cena στον ομότιτλο ρόλο. Ο ίδιος και ο Peter Safran (συν-Πρόεδρος του DC Studios) ήταν εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Gunn, που ήταν επίσης σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Άλλοι ηθοποιοί ήταν οι Danielle Brooks ως Leota Adebayo, Freddie Stroma ως Adrian Chase / Vigilante, Chukwudi Iwuji ως Clemson Murn, Jennifer Holland ως Emilia Harcourt, Steve Agee ως John Economos, Robert Patrick ως Auggie Smith/White Dragon.

    Η σειρά ήταν μεγάλη επιτυχία και είδε αύξηση των θεατών της, ενώ εισήγαγε και πολλούς νέους χαρακτήρες (κάποιους από τους οποίους είδαμε και στο “Shazam! Fury of the Gods”). Aνανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και στη χώρα μας μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του Vodafone TV. Άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια, τα οποία ο Gunn θα ξεκινήσει τα ετοιμάζει μετά το “Superman: Legacy” (11 Ιουλίου 2025 – ΗΠΑ).


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    • #TAGS ⟶
    • DC
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ