Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
More

  Ο Κασσελάκης ξεκινά την «ώρα του Προέδρου» και το twitter… αναλαμβάνει την παραγωγή

  Στο άκουσμα της είδησης για την εκπομπή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη «στον Κόκκινο» το διαδίκτυο κατέρρευσε.

  Αν κάποιος μπορούσε να κάνει μετρήσεις εκείνη την στιγμή, όποιος εργάζονταν σε υπολογιστή, τον είχε αφήσει και σχολίαζε τη νέα ιδέα Κασσελάκη για την «αδιαμεσολάβητη» ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ ή διάβαζε σχόλια άλλων βιτριολικά στην πλειοψηφία τους.

  Μεταξύ αστείου και σοβαρού, που ως γνωστόν έχουν ειπωθεί οι μεγαλύτερες αλήθειες, οι περισσότεροι συμφωνούσαν πως «η ώρα του προέδρου» έχει δύο μόνο δρόμους: Είτε να γίνει η εκπομπή κανονικά με στημένα τηλεφωνήματα, φίλων, θειάδων και γνωστών, είτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίσει το απόλυτο τρολάρισμα και την χλεύη.

  Οι συγκρίσεις με Τάκη Τσουκαλά σε δίδυμο με Παύλο Πολάκη και οι αναφορές στις εκπομπές του Βασίλη Λεβέντη με τους «κακοήθεις», «αρκουδέηδες» και «ζώα» να στέλνουν πίτσες ήταν αναπόφευκτες και πάρα πολύ αστείες.

  Ο Κασσελάκης ξεκινά την «ώρα του Προέδρου» και το twitter... αναλαμβάνει την παραγωγή

  Τα best off

  Ο Κασσελάκης ξεκινά την «ώρα του Προέδρου» και το twitter... αναλαμβάνει την παραγωγή

  Φυσικά ο τελευταίος μεγάλος αρχηγός που έκανε κάτι αντίστοιχο ήταν ο Βασίλης Λεβέντης. Το πίτσες του στέλνανε, τι πλακίτσα του έκαναν, οι εκπομπές του έπιασαν το σημείο να θεωρούνται cult ακόμα και την εποχή που παίζονταν.

  Απολύτως αναμενόμενος και ο πειρατικός ραδιοφωνικός σταθμός με Πολάκη και Κασσελάκη.

  Εκ των πραγμάτων όλοι γνωρίζουν πως οι μισοί ακροατές θα τον ρωτούν για αποτελέσματα αγώνων και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ