Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ο κόσμος του «John Wick» τώρα και στην τηλεόραση!

    Ο κόσμος του «John Wick» τώρα και στην τηλεόραση!

    Ο κόσμος του «John Wick» τώρα και στην τηλεόραση!

    Ήρθε από το πουθενά πριν από 3-4 χρόνια, ανέστησε την καριέρα του Κιάνου Ριβς, μετράει ήδη ένα σίκουελ και προβλέπεται να αποκτήσει και δεύτερο. Ο λόγος για την ταινία «John Wick», με τον Κιάνο στο ρόλο ενός επαγγελματία εκτελεστή με άψογο στυλ.

    Αυτό το άψογο στυλ ήταν που έκανε την ταινία να ξεχωρίζει τις αμέτρητες άλλες της ίδιας κατηγορίας, και είναι το στοιχείο που θα χαρακτηρίζει και τη μεταφορά της στη μικρή οθόνη, ως σειρά με το όνομα «The Continental». Η αλλαγή στον τίτλο έχει να κάνει με την υπόθεση της σειράς, που θα επικεντρώνεται στο ξενοδοχείο The Continental, όπου όλοι οι μεγάλοι εκτελεστές πηγαίνουν για να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ όταν δεν είναι έξω στους δρόμους να σκοτώνουν κόσμο.

    Ο Κιάνου Ριβς δεν θα πρωταγωνιστεί, αλλά σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς (ανάμεσά τους και εκείνοι των ταινιών), θα κάνει κάποιες guest εμφανίσεις. Το «The Continental» θα προβληθεί από το καλωδιακό κανάλι Starz, και ο πρόεδρός του Κρις Άλμπρεχ υπόσχεται ότι «δεν θα μοιάζει με τίποτα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση». Όσο για την τρίτη ταινία «John Wick», την περιμένουμε μέσα στο 2019.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ