Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
More

  Ο Light δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του»

  Για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε ο Light στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», απαντώντας για άλλη μία φορά στους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο γνωστός παρουσιαστής προς το πρόσωπο του.

  «Δεν άκουσα κάποια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος», είπε αρχικά ο Light.

  Και συνέχισε: «Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

  Τι θα έλεγε στον Ανδρέα Μικρούτσικο αν βρεθούν στο Fame Story;

  «Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ακουστά ως όνομα τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχω κάτι εναντίον του, μου έδειξε το επίπεδό του με τον τρόπο που αναφέρθηκε στο όνομα μου χωρίς να με ξέρει και να με έχει δει. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του. Δεν το παίζω αφ’ υψηλού, δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του αν τον δω. Είπε αυτά που είπε, απάντησα με τον τρόπο μου, καλή συνέχεια», κατέληξε ο trapper.

  Ο Light δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του»

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ