Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Messi αποκτά την δική του παιδική σειρά

    Ο Messi αποκτά την δική του παιδική σειρά

    Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Lionel Messi αποκτά την δική του παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων.

    Ο λόγος για το “Messi and the Giants”, κατά την οποία θα δούμε τον 12χρονο Messi “να αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια, ενώ ταξιδεύει σε ένα βιντεοπαιχνίδι με στόχο την επιστροφή του στο σπίτι”. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδωσε μια πρώτη ματιά στην σειρά μέσω του Instagram. Δείτε το παρακάτω:

    “Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο άθλημα στον κόσμο που μπορεί να φέρει ενθουσιασμό και σύνδεση με τον ίδιο τρόπο που κάνει η διήγηση”, είπε ο υπεύθυνος τηλεοπτικών προγραμμάτων της Sony, Joe D’Ambrosia, στο TheWrap. “Αυτό που κάνει την σειρά ιδιαίτερη είναι ότι επικεντρώνεται στις ίδιες αρχές του καλού αθλητισμού… έχει να κάνει με την επιμονή, την αντοχή, την ομαδική δουλειά και στην πίστη στον εαυτό σου”.

    Άλλες πληροφορίες για την σειρά δεν γνωρίζουμε, πέρα από το γεγονός ότι θα είναι διαθέσιμη σε αγγλικά, ισπανικά και “πολλές άλλες γλώσσες”.

    Την ίδια στιγμή, ο Messi πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο νέο ντοκιμαντέρ του Apple TV+, “Messi Meets America”, το οποίο θα περιστρέφεται στην μετακόμισή του στις ΗΠΑ. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στην Inter Miami και στην MLS μετά την νίκη του στο Αργεντινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν άμεση επιτυχία έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε 12 παιχνίδια, αλλά αυτήν την περίοδο είναι τραυματισμένος.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Φωτογραφία εξωφύλλου: The New York Times

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ