Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάς συστήνει την αδελφή του: Δείτε τους να τραγουδάνε μαζί

    Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον γνωρίζουμε όλοι, καθώς τα τελευταία 20 περίπου χρόνια διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι ο μόνος στην οικογένειά του που έχει ταλέντο στη μουσική. Και η αδελφή του έχει φλέβα καλλιτεχνική, αν και τελικά ακολούθησε το δρόμο της εκπαίδευσης.

    Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, όπου τραγουδά με την αδελφή του Μελίνα, η οποία παίζει και πιάνο.

    Μάλιστα, στη μακροσκελή λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο, ο Χατζηγιάννης αναφέρεται με τρυφερά λόγια και όλο καμάρι στην εκπαιδευτικό αδελφή του, η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο.

    «Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα! Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση. Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας. Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ» έγραψε χαρακτηριστικά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ