Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Ουγγαρέζος εξόργισε τον Μικρούτσικο: «Σοβαρολογείς ρε; Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο!»

    Ο Ουγγαρέζος εξόργισε τον Μικρούτσικο: «Σοβαρολογείς ρε; Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο!»

    Χαμός με αφορμή τις δηλώσεις του Κ. Βελόπουλου για τους τράπερς

    Με την τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου από το βήμα της Βουλής ασχολήθηκε η εκπομπή «Buongiorno» το πρωινό της Πέμπτης (3/10). Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασαν τις απόψεις τους ερχόμενοι σε αντιπαράθεση σχετικά με τις λεπτομέρειες γύρω από το θέμα.

    «Στο ραδιόφωνο μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει όμως να μπερδεύει την ολομέλεια με την εκπομπή του, θα πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες του Κοινοβουλίου. Δεν μπορεί να μιλάει μέσα από τη Βουλή για καταστολή της τέχνης και να βάζει τους δικούς του να τον χειροκροτούν. Στο ραδιόφωνο το κάνεις επίτηδες για να γίνεις viral, εκεί δεν είναι το βήμα για να αποζητούμε τα likes», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    «Εδώ ο Τραμπ έστειλε κόσμο να καταλάβει το Καπιτώλιο και τώρα το παίζει 50-50 να ξαναγίνει πρόεδρος! Και μου λες τι νομιμοποιείται και τι όχι; Σε λίγο θα με βγάλεις και τραμπικό!», αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον συνεργάτη του να επισημαίνει: «Ε προς τα εκεί το πας».

    «Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο! Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι το λέει στην κοινοβουλευτική του ομάδα; Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι αρθρώνει τη λογοκρισία, την καταστολή σαν κύριο μέλημά του! Και τι έγινε; Στην ολομέλεια δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Έτσι έκανες και τότε; Δεν είναι θέμα ολομέλειας αλλά θέμα απόψεων», εξήγησε εμφανώς ενοχλημένος ο παρουσιαστής.

    «Σοβαρολογείς ρε; Αν φέρω παράδειγμα δηλαδή τον Χίτλερ, σημαίνει ότι τον υπολήπτομαι; Αυτό λέω; Αν δεν βγει δηλαδή στο Κοινοβούλιο, τότε είναι όλα καλώς καμωμένα;», εξερράγη στη συνέχεια της κουβέντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επισήμανε ότι ο συνεργάτης του μάλλον υπολήπτεται τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

    Δημήτρης Ουγγαρέζος Ανδρέας Μικρούτσικος



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ