Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ο Penguin επιστρέφει με νέα εικόνα από το spin-off του “The Batman”

    Ο Penguin επιστρέφει με νέα εικόνα από το spin-off του "The Batman"

    Ο Penguin επιστρέφει σε μια νέα εικόνα από το επερχόμενο τηλεοπτικό spin-off του “The Batman”.

    Η φωτογραφία, που αποκαλύφθηκε από το Empire Magazine, παρουσιάζει τον Colin Farrell, ο οποίος επιστρέφει ως άρχοντας του εγκλήματος της Gotham City, Oswald Cobblepot. Αναφερόμενος στον εαυτό του ως ο νέος Kingpin του Gotham, φαίνεται ότι η νέα του εμφάνιση αντικατοπτρίζει αυτόν τον τίτλο, διοχετεύοντας τον Kingpin της Marvel με ένα λευκό σακάκι για να αντικατοπτρίζει το νέο του status.

    “Ο Penguin, που έρχεται το 2024, θα συνεχιστεί μέρες μετά το τέλος του ‘The Batman’, εξερευνώντας τις κινήσεις που κάνει ο Cobblepot στο κενό εξουσίας που άφησε ο θάνατος του Carmine Falcone”, εξήγησε το μέσο. Δείτε την παρακάτω:

    Προφανώς, ο Cobbeplot είχε το βλέμμα του στα εγκληματικά συνδικάτα της Gotham εδώ και καιρό. Τώρα, με τον Carmine Falcone να έχει απομακρυνθεί, φαίνεται ότι θα κάνει κινήσεις για να αναλάβει τις επιχειρήσεις του, και να δημιουργήσει τη δική του εγκληματική αυτοκρατορία.

    Η σειρά ξεκίνησε ως φήμη το 2021, πήρε το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο του 2022 και λέγεται ότι θα είναι τύπου “Scarface”. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόλις μια βδομάδα μετά τη λήξη της πρώτης ταινίας και πριν αυτά της δεύτερης, με τα δύο project να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς τα γεγονότα της σειράς, θα επηρεάσουν αυτά του sequel. Τόσο οι ταινίες, όσο και τα spin-off (ας μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε άλλη μια σειρά με το Αστυνομικό Τμήμα της Gotham και το Άσυλο Arkham στο επίκεντρο) θα ζουν στη δική τους γωνιά στο DCU και δεν θα ‘ενοχληθούν’, ούτε θα ‘ενοχλήσουν’ τα υπόλοιπα project του σύμπαντος που ανακοίνωσε στις αρχές του έτους ο James Gunn.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Cristin Milioti ως Sofia Falcone, Clancy Brown ως Salvatore Maroni και Michael Zegen ως Alberto Falcone. Επιπλέον ηθοποιοί θα είναι οι Theo Rossi, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, James Madio, Carmen Ejogo, François Chau, David H. Holmes και Scott Cohen.

    Την πρώτη μας ματιά στο “The Penguin” την ρίξαμε τον Απρίλιο, όταν το Max κυκλοφόρησε ένα teaser, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Η σειρά αποτελεί spin-off του “The Batman” του Matt Reeves, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον Farrell και τους Dylan Clark, Craig Zobel, Bill Carraro, Daniel Pipski και Rafi Crohn. Το σενάριο γράφει η Lauren LeFranc, που είναι showrunner και εκτελεστική παραγωγός, ενώ τα τρία πρώτα επεισόδια σκηνοθετεί ο Zobel.

    To “The Penguin” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα φτάσει στις οθόνες του Max μέσα στο 2024.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX