Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Ο Ryan Reynolds μάς διαβάζει ιστορίες για καληνύχτα

    Ο Ryan Reynolds μάς διαβάζει ιστορίες για καληνύχτα

    Ο Ryan Reynolds δημοσίευσε το πρώτο trailer από την νέα του σειρά, “Bedtime Stories”.

    Μέσα από το βίντεο του ενός λεπτού, ο ηθοποιός καλεί τους θεατές να χαλαρώσουν, να βάλουν τις πιτζάμες τους και να ξαπλώσουν στο κρεβάτι τους, και να “μην τους πάρει ο ύπνος”.

    Δείτε το παρακάτω:

    Αυτή θα είναι η πρώτη original σειρά που θα φέρει το κανάλι Maximum Effort στο Fubo στις 20 Ιουνίου. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη (μέσω The Hollywood Reporter), στη σειρά θα δούμε τον Reynolds να γίνεται μπαμπάς και να διαβάζει νέα και κλασικά παραμύθια “σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το μυαλό και την ψυχή (και τη δική του)”, ενώ θα υπάρχει συνοδεία μουσικής από την πειραματική ροκ μπάντα Sleeping At Last.

    “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργούμε ένα πρόγραμμα με τον στόχο να κοιμίσει τον κόσμο”. Αυτή η σειρά ήταν ένα όνειρό μου εδώ και λίγο καιρό”, είπε ο Reynolds σε δήλωσή του. “Η ώρα των ιστοριών είναι μια εφιαλτική κατάσταση στον σπίτι μας και είναι μια καθημερινή υπενθύμιση της δύναμης του να λες ιστορίες”.

    Ο Reynolds ξεκίνησε την καριέρα του με την κωμωδία “Two Guys and a Girl” (1998 – 2001). Έχει παίξει στις “Blade: Trinity” (2004), “The Proposal” (2009), “Buried” (2010), “Green Lantern” (2011), “Deadpool” (2016) και “Deadpool 2” (2018), “The Hitman’s Bodyguard” (2017), “Life” (2017), “Detective Pikachu” (2019), “6 Underground” (2019), “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” (2021), “Free Guy” (2021), “Red Notice” (2021), “The Adam Project” (2022), “Bullet Train” (2022) και “Spirited” (2022). Αναμένουμε το “Deadpool 3”, το “If” και – ίσως – το sequel του “Free Guy”. Βρίσκεται σε συζητήσεις για τη μεταφορά του “Dragon’s Lair” και “Everyday Parenting Tips” και βρίσκεται στην παραγωγή του “Clue”. Tέλος, λέγεται ότι θα φέρει την κινηματογραφική μεταφορά της Society of Explorers and Adventurers, της γνωστής ατραξιόν της Disneyland.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και στη γνώμη μας για τις σειρές που ολοκληρώθηκαν τον Μάιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ