Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Ο Spartacus επιστρέφει με sequel σειρά

    Ο Spartacus επιστρέφει με sequel σειρά

    Sequel σειρά του “Spartacus” φαίνεται πως ετοιμάζει το Starz, με τον Steven S. DeKnight να επιστρέφει ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός.

    Στην παραγωγή θα δούμε την Lionsgate Television, και το project θα δημιουργηθεί υπό την εποπτία των Karen Bailey, Giovanna Desselle, Alex Alberts, Scott Herbst και Jocelyn Sabo.

    “Είναι απίστευτη τιμή να με καλούν να επιστρέψω στον κόσμο του ‘Spartacus’ και να συναντήσω την αχαλίνωτη δημιουργική υποστήριξη από τους συναδέρφους του στο Starz και στην Lionsgate”, είπε ο DeKnight σε δήλωσή του (μέσω Variety). “Μαζί δημιουργούμε κάτι πραγματικά μοναδικό και ασυνήθιστο για το επόμενο κεφάλαιο την επικής ιστορίας”.

    Το “Spartacus” κυκλοφόρησε από το 2010 μέχρι το 2013. Έτρεξε για τρεις σεζόν που έφεραν τους υπότιτλους “Blood and Sand” (2010), “Vengeance” (2012) και “War of the Damned” (2013), και για μία prequel μίνι-σειρά με το όνομα “Gods of the Arena” (2011). Η σειρά περιστρεφόταν γύρω από τον ομώνυμο μονομάχο που υποκίνησε την επανάσταση των σκλάβων στην Ρώμη το 73 π.Χ.. Η νέα σειρά, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, θα λαμβάνει χώρα μετά τη συντριβή του Spartacus και της επανάστασής του, και θα απεικονίζει “μια νέα ιστορία προδοσίας, απάτης και αίματος που θα ξεδιπλώνεται υπό την φοβερή σκιά της Ρώμης”.

    Αρχικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατείχε ο Andy Whitfield, ο οποίος μετά τη λήξη της πρώτη σεζόν διαγνώστηκε με Λέμφωμα Non Hodgkin και απεβίωσε το 2011. Για την prequel σειρά χρησιμοποιήθηκαν σκηνές που είχε γυρίσει ήδη, ενώ για τις δύο επόμενες σεζόν ο Liam McIntyre ανέλαβε να ενσαρκώσει τον Σπάρτακο. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Lucy Lawless, Manu Bennett, Peter Mensah, Nick E. Tarabay, Dustin Clare, Cynthia Addai-Robinson, Dan Feuerriegel, Katrina LawMira, John Hannah, Viva Bianca, Craig Parker, Simon Merrells, Christian Antidormi και Todd Lasance.

    Πώς σας φαίνεται που το “Spartacus” επιστρέφει με sequel σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ