Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Spider-Man Επιστρέφει

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/spider-man-sony-marvel-702×336.jpg”]

    Υστερα απο πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Sony και την Marvel, τα δυο στούντιο κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι ο δημοφιλής ήρωας (Spider-Man) θα εισέλθει και αυτός στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sony Pictures, ο νέος Spider-Man θα εμφανιστεί πρώτα σε ταινία της Marvel (πιθανότατα στο «Captain America: Civil War»), ενώ η δική του ανεξάρτητη ταινία θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου του 2017.

    Επίσης, μέσα απο την μακροσκελή ανακοίνωση μπορείς κανείς να καταλάβει ότι αν και η Sony διατηρεί την ιδιοκτησία του franchise, το κουμάντο στο reboot του ήρωα φαίνεται να αναλαμβάνει η Marvel, καθώς την παραγωγή της νέας ταινίας θα αναλάβει ο Kevin Feige, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απο όλα τα blockbusters της Marvel όπως οι ταινίες «Iron-Man», «Avengers», «Captain America» και «Guardians of the Galaxy».

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/spider-man.jpg”]

    Πέρα όμως απο τις αλλαγές στις θέσεις των παραγωγών, το franchise θα υποστεί ένα ολοκληρωτικό lifting καθώς τα στούντιο σύντομα θα ξεκινήσουν το casting για την ανεύρεση του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον άνθρωπο-αράχνη. Οπως είναι λογικό, η Sony και η Marvel δεν επιθυμούν την επιστροφή του Andrew Garfield στο πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς το όνομα του έχει συνδυαστεί με τις δυο πιο αποτυχημένες ταινίες του franchise, ταινίες που εκτός απο τις κακές κριτικές δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις αναμενόμενες εισπράξεις.

    Η συνεργασία της Marvel και της Sony θα είναι αμφίδρομη, κάτι που σημαίνει ότι ήρωες της Marvel θα εμφανίζονται και αυτοί στις ταινίες του Spider-Man.

    Τα νέα της επιστροφής του Spider-Man, μόνο ως ευχάριστα μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς αποτελεί έναν απο τους πιο ενδιαφέροντες και πιο αστικούς ήρωες της Marvel και όσο πιο γρήγορα ξεχαστούν οι δυο τελευταίες κακές ταινίες, τόσο το καλύτερο θα είναι για το κινηματογραφικό του μέλλον….

    Πηγή : cinemode.gr

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ