Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Timothée Chalamet θέλει να παίξει σε project του Apple TV+

    Ο Timothée Chalamet θέλει να παίξει σε project του Apple TV+

    Ο Timothée Chalamet στεναχωριέται για το γεγονός ότι δεν έχει παίξει ακόμα σε μια ταινία ή σειρά του Apple TV+ και αυτό φαίνεται στην νέα διαφημιστική καμπάνια της συνδρομητικής.

    Στο “Call Me with Timothée Chalamet”, ο γνωστός ηθοποιός κοιτάει το περιεχόμενο του Apple TV+ και θαυμάζει το πόσα μεγάλα project και ονόματα μοστράρουν σε αυτό, ενώ, παράλληλα, λέει ότι μπορεί να παίξει και ο ίδιος παρόμοιους ρόλους. Τέλος, τον βλέπουμε στο κρεβάτι μουτρωμένο, να γυρίζει προς την κάμερα και να λέει, “Apple, κάλεσέ με;”

    Δείτε τη διαφήμιση παρακάτω:

    Ο Chalamet έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2014 με την ταινία “Men, Women & Children” και κατείχε έναν ρόλο στην ταινία του Christopher Nolan, “Interstellar”, την ίδια χρονιά. Για τον ρόλο του στην ταινία του Luca Guadagnino, “Call Me by Your Name” (2017), απέκτησε υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ για το “Beautiful Boy” (2018) ήταν υποψήφιος για BAFTA Β’ Αντρικού Ρόλου. Έχει παίξει στα “Hot Summer Nights” (2017), “Lady Bird” (2017), “Hostiles” (2017), “The King” (2019), “A Rainy Day in New York” (2019), “Little Women” (2019), “Dune” (2021), “The French Dispatch” (2021), “Don’t Look Up” (2021) και “Bones and All” (2022), ενώ αναμένουμε να τον δούμε ως Bob Dylan στην ταινία “Going Electric”, ως Willy Wonka στο “Wonka” και ως Paul Atreides (ξανά) για το “Dune: Part Two” (3 Νοεμβρίου 2023 – ΗΠΑ).

    Αυτή δεν είναι η πρώτη διαφήμιση που κάνει, καθώς μεταξύ άλλων, τον είχαμε δει ως τον γιο του Ψαλιδοχέρη για τις ανάγκες του All-Electric Cadillac LYRIQ.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ