Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    O Tulsa King θα συνεχίσει τη βασιλεία του για δεύτερη σεζόν

    Μόλις τρία επεισόδια χρειάστηκαν για να αποφασίσει το Paramount+ να ανανεώσει το “Tulsa King” για δεύτερη σεζόν.

    Σύμφωνα με το Variety, η πρεμιέρα της έλαβε χώρα στις 13 Νοεμβρίου μετά από αυτήν της πέμπτης σεζόν του “Yellowstone”, και συγκέντρωσε 3,7 εκ. θεατές, κάτι που της χάρισε την πρώτη θέση με την μεγαλύτερη πρεμιέρα νέας σειράς για την φετινή χρονιά.

    “Το ‘Tulsa King’ έγινε η #1 νέα σειρά της χρονιάς, ξεπερνώντας, μεταξύ άλλων το prequel του ‘Game of Thrones’, ‘House of the Dragon’, με το preview του στα Paramount Network και Paramount+, να σπάει ρεκόρ, οδηγώντας μας στην μεγαλύτερη νέα απόφαση στην ιστορία – γι’ αυτό και δώσαμε κατευθείαν το πράσινο φως για την δεύτερη σεζόν”, είπε ο Chris McCarthy, Πρόεδρος και CEO των Paramount Media Networks και MTV Entertainment Studios. “Το ‘Tulsa King’ μαζί με τα ‘Mayor of Kingstown’, ‘1883’ και το επερχόμενο ‘1923’, επιβεβαιώνουν αναμφισβήτητα την επιτυχία της στρατηγικής μας να κάνουμε franchise το ‘Yellowstone’ και να το χρησιμοποιήσουμε για να υπερφορτίσουμε την ανάπτυξη του streaming – τίποτα από τα οποία δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τον δημιουργικό εγκέφαλο του Taylor Sheridan”.

    To “Tulsa King” φέρνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Sylvester Stallone, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Dwight ‘The General’ Manfredi, “ένας μαφιόζος που μόλις έχει βγει από την φυλακή μετά από 25 χρόνια και το αφεντικό του τον στέλνει στην Τούλσα για να ξεκινήσει μια εγκληματική οργάνωση. Χωρίς να ξέρει κανέναν στην περιοχή, ο ‘The General’ αναζητά νέους συνεργάτες για να εδραιώσει την αυτοκρατορία του”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Max Casella ως Armand Truisi, Domenick Lombardozzi ως Chickie Invernizzi, Vincent Piazza ως Vince Antonacci, Jay Will ως Tyson, A.C. Peterson ως The Rock Invernizzi, Andrea Savage ως Stacy Beale, Martin Starr ως Bohdi Geigerman, Garrett Hedlund ως Mitch Keller και Dana Delany ως Margaret.

    Η σειρά έρχεται υπό τη συμφωνία που έχει υπογράψει ο Taylor Sheridan με την MTV Entertainment Studios. Άλλη του σειρά είναι το “Mayor of Kingstown”, το οποίο ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ αναμένουμε και τα “Land Man” με τον Billy Bob Thornton και “Lioness” με τις Laysla De Oliveira και Zoe Saldaña.

    Χρέη showrunner έχει αναλάβει ο Terence Winter, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Sheridan, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter και Braden Aftergood.

    Ο Sheridan έχει φέρει επίσης το “Yellowstone”, του οποίου η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν έσπασε ρεκόρ, και το πολύ επιτυχημένο prequel, “1883”. Παράλληλα, αναμένουμε το “1923” που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 18 Δεκεμβρίου, και τις άλλες δύο μίνι-σειρές που θα μας ταξιδέψουν τις δεκαετίες των ’40 και ’60. Τέλος, θα έρθει η sequel σειρά “1883: The Bass Reeves Story”, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τον ομότιτλο αστυνομικό, που θα ενσαρκώνει ο David Oyelowo, και το “6666” που λαμβάνει χώρα στο παρόν και παρουσιάζει το Four Sixes Ranch.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ