Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όχι μόνο γυναικεία υπόθεση: Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ανδρικές αισθητικές επεμβάσεις

    Ποιος άλλος θα φροντίσει τον εαυτό μας καλύτερα από εμάς; Ο γιατρός που θα εμπιστευτούμε σε κάθε περίπτωση που θα τον χρειαστούμε βέβαια. Αυτήν την παραδοχή κάνουν ολοένα και περισσότεροι άνδρες, αφού μέσα στην πανδημία συνειδητοποίησαν ότι τη φράση «φροντίζω τον εαυτό μου» συμβολίζει πολλά παραπάνω από μερικές επισκέψεις στο γυμναστήριο και την ικανοποίηση καταναλωτικών αναγκών.

    Οι αισθητικές επεμβάσεις πλέον έχουν σταματήσει να ταυτίζονται με τη «γυναικεία φιλαρέσκεια» που έλεγαν παλιά, αφού και οι άνδρες διεκδικούν τη βελτίωση της εικόνας τους με μακροχρόνια αποτελέσματα. Ας δούμε λοιπόν τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις στους άνδρες σήμερα.

    1. Αφαίρεση γυναικομαστίας

    Η αρχετυπική εικόνα του άνδρα – κούρου με τις γραμμώσεις ακόμα «κυνηγάει» το ανδρικό φύλο, και το καταδιώκει με τις photoshopped φωτογραφίες των social media και των διαφημίσεων. Μέχρι να υπάρξει επάξια εκπροσώπηση των ανδρών με γυναικομαστία στα media, οι άνδρες θα στρέφονται σε τρόπους αντιμετώπισής της. Η πιο σίγουρη και μόνιμη μέθοδος είναι η χειρουργική επέμβαση, που συνιστάται μετά από επίσκεψη στον αρμόδιο γιατρό.

    1. Φαλλοπλαστική

    Η αισθητική επέμβαση που αναζήτησαν περισσότερο οι άνδρες κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν η φαλλοπλαστική. Οι καραντίνες έδωσαν στους άνδρες τον χρόνο να αναζητήσουν ιατρικές συμβουλές ώστε να στραφούν στη χειρουργική επέμβαση για τη βελτίωση της αυτό-εικόνας τους, αλλά και του boost-αρίσματος της αυτοπεποίθησής τους. Η φαλλοπλαστική μπορεί να επικεντρώνεται στην αύξηση είτε του μήκους του πέους, είτε του πάχους του, συνεπώς κάθε μία τέτοια επέμβαση προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε άνδρα. Ωστόσο, οι άνδρες κατά τη διάρκεια της πανδημίας εστίασαν και σε θέματα σεξουαλικής φύσεως που αντιμετωπίζουν όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία.

    1. Ρινοπλαστική

    Ένα θέμα που απασχολεί (όχι ακόμα ανοιχτά) την πλειονότητα των ανδρών είναι η μύτη και η αύξηση του μεγέθους της με την πάροδο του χρόνου. Όσο μεγαλώνει κάποιος τόσο συνεχίζει να μεγαλώνει η μύτη του, και στην περίπτωση των ανδρών αλλάζει δραστικά η μορφολογία του προσώπου τους. Όσοι θέλουν λοιπόν να διατηρήσουν τη νεανική τους όψη, πέρα από τις αναγκαίες ενυδατικές κρέμες, μπορούν να αναζητήσουν λύση στη ρινοπλαστική.

    1. Βλεφαροπλαστική

    Ένα ακόμη θέμα που εμφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων στους άνδρες είναι η πτώση των βλεφάρων τους. Σε κάποιες περιπτώσεις η βλεφαρόπτωση μπορεί να επηρεάσει έως και την όραση ενός άνδρα. Όμως δεν χρειάζεται κάτι τόσο ακραίο για να προσφύγει κάποιος σε αυτήν την αισθητική επέμβαση: όπως και με η ρινοπλαστική, έτσι και η βλεφαροπλαστική αφορά αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν μακροχρόνια τη νεανική τους εμφάνιση.

    Η αναζήτηση των κατάλληλων βελτιωτικών κινήσεων με μακροχρόνια αποτελέσματα χρειάζεται έρευνα, αλλά πάνω από όλα τη συμφιλίωση με τις ανάγκες μας. Οι ανάγκες δεν έχουν φύλο και κυρίως δεν χρειάζονται καταπίεση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ