Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Οι 5+1 σειρές που βλέπουν τώρα όλοι στο Ertflix

    νετ

    To Ertflix προσφέρει έναν μεγάλο κατάλογο από ελληνικές και ξένες σειρές και σημαντικές ταινίες, αλλά και αρκετά «διαμάντια» από το αρχείο της ΕΡΤ, που δεν πρέπει να χάσετε.

    Σημαντικές ταινίες, ελληνικές και ξένες, αλλά και πλήρεις σειρές, για όλα τα γούστα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση, είναι άμεσα διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

    Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται το ERTFLIX, που τον περασμένο Ιανουάριο ξεπέρασε τις 16 εκατομμύρια θεάσεις.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, οι θεάσεις στο ERTFLIX, τον πρώτο μήνα του 2024, έφτασαν τις 16.129.200 και ήταν αυξημένες σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2023 κατά 2.129.000 (ποσοστό 15%).

    Oι συνολικές θεάσεις τον περασμένο Ιανουάριο αποτελούν ακόμα ένα ρεκόρ για τη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ που, σε λίγους μήνες (Απρίλιος 2024), συμπληρώνει τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας.

    Στα ξένα προγράμματα, το top5 του Ιανουαρίου περιλαμβάνει τη βραβευμένη με δύο EMMY ξένη σειρά «The night manager», την ψυχολογική με στοιχεία τρόμου σειρά «Hannibal», τη συναισθηματική σειρά «Βαθιά νερά», το αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι «Φόνοι με αλφαβητική σειρά» και την αστυνομική σειρά «Άστριντ και Ραφαέλ».

    Thin Ice

    Η Σουηδή υπουργός, διαπραγματεύεται την υπογραφή μιας συνθήκης, που απαγορεύει τις γεωτρήσεις πετρελαίου στην Αρκτική. Καθώς τα μέλη του Αρκτικού Συμβούλιο συγκεντρώνονται στη Γροιλανδία για να υπογράψουν τη συνθήκη, ένα σουηδικό πλοίο, που βρίσκεται πολύ κοντά, δέχεται επίθεση και τα μέλη του πληρώματος κρατούνται όμηροι.

    Ο Ρώσος υπουργός, ζητά την ακύρωση της συνάντησης. Η υπουργός πρέπει να πάρει μια απόφαση: να ενδώσει στον τρόμο ή να πολεμήσει ενάντια στην απειλή της καταστροφής του πλανήτη. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και τα μέλη του Αρκτικού Συμβουλίου πρέπει τώρα να επιλέξουν μεταξύ των δικών τους βραχυπρόθεσμων συμφερόντων ή να συνεργαστούν για χάρη ολόκληρου του πλανήτη.

    Πρωταγωνιστούν: Λένα Έντρε, Μπιάνκα Κρόνλοφ, Άνγκουανγκ Λάρσεν, Νιούκακα, Ζόαν Κανκ, Αλεξάντερ Καρίμ, Ίμπεν Ντόρνερ.

    Σκηνοθεσία: Γκούντιτζον Τζόνσον, Σέσιλι Α.Μόσλι, Θέλι Πέρσεν.

    The Night Manager

    Στο Κάιρο, στο απόγειο της Αραβικής Άνοιξης, ο Τζόναθαν Πάιν, δέχεται έκκληση για βοήθεια από την όμορφη Σόφι Άλεκαν. Ως ερωμένη του ισχυρού αλλά και επικίνδυνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, η Σόφι έχει στοιχεία για μια συμφωνία όπλων που θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταστολή της λαϊκής εξέγερσης. Αναγκασμένος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, ο Πάιν έρχεται σε επαφή με έναν φίλο του στη Βρετανική Πρεσβεία. Οι πράξεις του, όμως, τον παρασύρουν, άθελά του, στον τρομακτικό κόσμο του αδίστακτου εμπόρου όπλων Ρίτσαρντ Ρόπερ.

    Πρωταγωνιστούν: Χιου Λόρι, Ολίβια Κόλμαν, Τομ Χίντλστον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Άλιστερ Πέτρι, Μάικλ Λάντον.
    Σκηνοθεσία: Σουζάν Μπίερ.
    Σενάριο: Ντέιβιντ Φαρ.

    Fallen

    Η Ίρις είναι η νέα επικεφαλής του Τμήματος Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων του Μάλμε. Μετά από μια προσωπική τραγωδία, εγκαταλείπει τη Στοκχόλμη και μετακομίζει στην μικρή πόλη Ύσταντ, δίπλα στη θάλασσα, όπου βρίσκεται το εξοχική της ετεροθαλούς αδελφής της. Όταν φτάνει στο Αστυνομικό Τμήμα, μια υπόθεση που είχε μπει στο αρχείο έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ανατρέποντας τα πάντα. Πού κρύβεται άραγε η αλήθεια και ποιες θα είναι οι συνέπειες όταν αποκαλυφθεί;

    Πρωταγωνιστούν: Σοφία Χελίν, Χέντα Στίερνστιντ, Χάκαν Μπέγκσαν, Κάισα Έρανστ, Ζοακίμ Σάλκουϊστ, Λότεν Ρος, Πίτερ Γκάρντινερ, Χάνα Ούλεστραμ, Λαβ Λίντερ, Ινέζ Άντερσον.

    Σκηνοθεσία: Καμίλα Άχλεγκεν, Μάρτιν Άσφαουγκ, Άλεξ Χάριτι.

    Σενάριο: Καμίλα Άχλεγκεν, Μάρτιν Άσφαουγκ, Άλεξ Χάριτι.

    Η Τέχνη του Εγκλήματος

    Ο Αντουάν Βερλέ, ένας θερμοκέφαλος και όχι ιδιαίτερα καλλιεργημένος αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα κατά της Διακίνησης Έργων Τέχνης, καλείται να συνεργαστεί με την Φλορένς Σασάνι, ιστορικό τέχνης που διαθέτει αχαλίνωτη φαντασία.

    Αυτό το ασυνήθιστο ντουέτο μέσα από την ιστορία μεγάλων ζωγράφων καταφέρνει και βρίσκει τις απαντήσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με φόνους.

    Πρωταγωνιστούν: Νικολά Γκομπ, Ελεονόρ Μπέρνχαϊμ, Μπεντζαμέν Εγκνέρ, Φιλίπ Ντικλό, Φαρίντα Ραχουάντζ, Εμανουέλ Νομπλέ, Αμπρουάζ Σαμπαγ.

    Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες

    Μια κωμική περιπετειώδης σειρά εποχής που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν. Βρισκόμαστε στο Λονδίνο του 1872, όπου ο Φιλέας Φογκ δέχεται ένα τρελό στοίχημα, να κάνει τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα ημέρες.

    Θα καταφέρει όμως να ολοκληρώσει αυτό το ριψοκίνδυνο και φιλόδοξο ταξίδι; Μαζί με τον Φογκ, ο Πασπαρτού ως υπηρέτης του και η νεαρή δημοσιογράφος Άμπιγκεϊλ Φιξ.

    Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Τένναντ, Ιμπραήμ Κομά, Λεόνι Μπένες, Τζέισον Γουάτκινς, Πίτερ Σάλιβαν.

    Σκηνοθεσία: Στιβ Μπάρον, Μπράιαν Κέλι, Τσαρλς Μπίσον.

    Ο Ωχρός Ίππος

    Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι. Μια μυστηριώδης λίστα με ονόματα βρίσκεται στο παπούτσι μιας νεκρής γυναίκας. Ο αντικέρ Μαρκ Ίστερμπροκ είναι αποφασισμένος να μάθει γιατί το όνομά του βρίσκεται στη λίστα. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε τρεις αλλόκοτες γυναίκες που ζουν στο χωριό Ματς Ντίπινγκ. Καθώς ο ένας θάνατος διαδέχεται τον άλλον, ο Μαρκ συλλαμβάνει τον εαυτό του να σκέπτεται το αδιανόητο. Θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα μαγείας; Μήπως είναι και ο ίδιος καταραμένος; Οδηγείται στα όρια της παράνοιας. Το ερώτημα που τον βασανίζει είναι ποιος τον θέλει νεκρό και πώς μπορεί να σωθεί από την κατάρα.

    Πρωταγωνιστούν: Ρούφους Σιούελ, Σίλα Άτιμ, Τζορτζίνα Κάμπελ, Μπέρτι Κάρβελ, Κάθι Κιέρα Κλαρκ, Τζέιμς Φλιτ, Χένρι Λόιντ-Χιουζ, Κλαιρ Σκίνερ, Ρίτα Τάσινχαμ.

    Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες σειρές στο ERTFLIX.

    Οι 5+1 σειρές που βλέπουν τώρα όλοι στο Ertflix

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ