Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Οι δίδυμες γιαγιάδες που έγιναν viral στο TikTok

    Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει η τάση οι γονείς διδύμων να ντύνουν τα παιδιά τους με τα ίδια ρούχα. Οι δίδυμες αδελφές Anne McQueen και Susan Briggs, μπορεί να μεγάλωσαν αλλά δεν έπαψαν ποτέ να αλλάζουν αυτή τη συνήθεια. Οι 84χρονες μοιάζουν σχεδόν με κάθε τρόπο. Έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, τα ίδια χόμπι και —από βρέφη— ντύνονται το ίδιο.

    Ξεκίνησε με τη μητέρα τους να τους ντύνει το ίδιο, και μόλις μπόρεσαν να ντυθούν μόνοι τους, αποφάσισαν να συνεχίσουν με κόπο την πρακτική. «Ήμασταν πάντα πολύ πανομοιότυποι», είπε ο McQueen. «Σε όλη την παιδική μας ηλικία και την ενήλικη ζωή μας, ντυνόμασταν το ίδιο», πρόσθεσε.

    «Φορούσαμε πάντα ακριβώς το ίδιο πράγμα», συμπλήρωσε η Briggs.

    Όποιος θελήσει να κάνει δώρο ρούχα, πάντα επιλέγει τα ίδια και για τις δύο αγαπημένες αδελφές.

    Οι αδερφές, οι οποίες ζουν και οι δύο στο Salt Lake City όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, είναι γνωστές στην πολή και τις αναγνωρίζουν συχνά όταν περπατούν μαζί. Οι άγνωστοι μερικές φορές όταν τις βλέπουν ενθουσιάζονται και τις βγάζουν φωτογράφιες.

    «Η αντίδραση του κόσμου μάς φτιάχνει τη διάθεση», είπε ο McQueen. Το μυστικό τους για την ίδια εμφάνιση είναι το τηλεφώνημα που κάνει η μία στην άλλη πριν βγουν βόλτα. Έτσι συντονίζουν τα ρούχα τους.  «Δεν είναι για να τραβήξουμε την προσοχή, απλά μας αρέσουν τα ίδια ρούχα», ξεκαθάρισε ο McQueen.

    Viral στα social media και ο «τρομακτικός» πίνακας

    Φημίζονται για την ομοιότητα τους από τότε που γεννήθηκαν, αλλά πρόσφατα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο εγγονός της McQueen, Mikey Metcalfe, άρχισε να δημοσιέυει βίντεο στο TikTok νωρίτερα φέτος και η πρώτη ανάρτηση έχει περισσότερες από 17 εκατομμύρια προβολές. Τις αποκαλεί «Οι γιαγιάδες».

    Στο σπίτι της  McQueen, υπάρχει ένας πίνακας με τις δίδυμες αδερφές ως παιδιά, και μοιάζουν «τρομακτικά» με τις αδερφές Grady που εμφανίζονται στην ταινία τρόμου του 1980 , «The Shining». Οι γιαγιάδες αποφάσισαν να παραγγείλουν κοστούμια μέσω Διαδικτύου και να ντυθούν σαν τις αδερφές Shining το περασμένο Halloween.

    @moandmiss Replying to @Bean i want a twin now🥲 #twin #twinsoftiktok #grandma #fyp #foryou #foryoupage #theshining ♬ Touch My Body – Mariah Carey

    *Πληροφορίες από washingtonpost.com

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ