Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
More

  Oι «Ήρωες της Digea» ταξίδεψαν σε Καστοριά & Φλώρινα

  Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι “Ήρωες της Digea” συνέχισε και τον Μάιο το συναρπαστικό ταξίδι προσφοράς, μοιράζοντας δώρα και αγάπη στα παιδιά των ειδικών σχολείων και δομών φιλοξενίας των Νομών Καστοριάς & Φλώρινας.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Μαστοράκης και στελέχη της εταιρείας, επισκέφθηκαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμυνταίου, τα Ειδικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία & ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς και Φλώρινας, τα ΕΕΕΕΚ & ΚΔΑΠ Φλώρινας και Άργους Ορεστικού, το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Φλώρινας, καθώς και την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς.

  Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η ομάδα της Digea προσέφερε ηλεκτρονικό εξοπλισμό & χρηστικά είδη στα σχολεία και στις δομές καθώς και δώρα σε όλα τα παιδιά.

  Τη δράση αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, τα παιδιά με τα τραγούδια τους, τις χειροτεχνίες και τις ζωγραφιές τους, δημιούργησαν μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

  Στο πλαίσιο της δράσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Μαστοράκης δήλωσε σχετικά: «Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων μας στα ειδικά σχολεία και δομές σε Καστοριά, Αμύνταιο, Φλώρινα και Άργος Ορεστικού, έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά για τους «Ήρωες της Digea». Σκοπός του προγράμματος, από το 2018 που ξεκίνησε τις δράσεις του, είναι μέσα από αυτό να προσφέρουμε ότι μπορούμε στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες και στα παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη. Με οδηγό την αγάπη και τη θετική ενέργεια που έχουμε λάβει μέσα από τους «Ήρωες της Digea», θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να στηρίξουμε ακόμα περισσότερα παιδιά και να μοιράσουμε ακόμα περισσότερη χαρά και χαμόγελα».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ