Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Όλες οι ανακοινώσεις του Tudum 2023 του Netflix

    Όλες οι ανακοινώσεις του Tudum 2023 του Netflix

    Το Tudum του Netflix επέστρεψε το Σάββατο που μας πέρασε με ένα livestream από την Βραζιλία, όπου πήραμε μια γεύση από επερχόμενες σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην συνδρομητική στο μέλλον.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα κυριότερα νέα παρακάτω:

    Ετοιμάζεται το “Extraction 3”

    Λίγο μετά την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας, ο πρωταγωνιστής Chris Hemsworth και ο σκηνοθέτης Sam Hargrave αποκάλυψαν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την τρίτη ταινία του franchise.

    Cast της δεύτερης σεζόν του “Squid Game”

    Η σειρά-φαινόμενο του Netflix, “Squid Game”, αποκάλυψε το cast της δεύτερης σεζόν, το οποίο θα αποτελείται από τους Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun, Gong Yoo, Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon και Yang Dong-Geun.

    Πρώτη ματιά στο “Squid Game: The Challenge”

    Το reality που βασίζεται στην γνωστή σειρά του Netflix αποκάλυψε το πρώτο του teaser. Σε αυτό 456 διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν $4,56 εκ..

    “You”: Ένα μήνυμα από τον Penn Badgley

    Ο πρωταγωνιστής του “You”, Penn Badgley, εμφανίστηκε σε ένα βίντο προϊδεάζοντας την πέμπτη και τελευταία σεζόν.

    Teaser και ημερομηνία πρεμιέρας του “Élite”

    Μέσα από ένα ‘καυτό’ teaser – στο οποίο βλέπουμε και την νέα προσθήκη στο cast, την Βραζιλιάνα pop star Anitta – μάθαμε ότι η έβδομη σεζόν του “Élite” θα κάνει το ντεμπούτο της στις 20 Οκτωβρίου.

    Εικόνες από την τρίτη σεζόν του “Bridgerton”

    Η Nicola Coughlan (Penelope) ανέβηκε στην σκηνή του Tudum και παρουσίασε τέσσερις φωτογραφίες από την επερχόμενη τρίτη σεζόν του “Bridgerton”.

    Στην Ρώμη θα μας πάει η τέταρτη σεζόν του “Emily in Paris”

    Η Lily Collins ανακοίνωσε ότι τα νέα επεισόδια θα μας μεταφέρουν σε μια νέα πόλη, όπου θα απαντηθούν οι σημαντικότερες ερωτήσεις μας.

    Πρώτη ματιά στο “Lift”

    Οι Kevin Hart και Gugu Mbatha-Raw μάς σύστησαν τα μέλη του “Lift”, της νέας ταινίας του F. Gary Gray (Straight Outta Compton), που περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ληστών που στρατολογούνται για να αποτρέψουν μια τρομοκρατική επίθεση. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 12 Ιανουαρίου 2024.

    Teaser trailer του “Bérlin”

    Το spin-off του “La casa de papel” απέκτησε το πρώτο του teaser, με τον Pedro Alonso να επαναλαμβάνει τον ομότιτλο ρόλο.

    Το cast του “Cobra Kai” κάνει reunion

    Οι Courtney Henggeler, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Dallas Dupree Young, Gianni DeCenzo, Peyton List, Ralph Macchio, William Zabka, Jacob Bertrand και Vanessa Rubio μάς μετέφεραν στην ανάγνωση του σεναρίου της έκτης και τελευταίας σεζόν του “Cobra Kai”.

    Ένα ‘αντίο’ στο “Never Have I Ever”

    Οι Maitreyi Ramakrishnan, Darren Barnet και Jaren Lewison αποχαιρέτησαν το “Never Have I Ever” με ένα ειδικό αφιέρωμα.

    Sizzle Reel του The Archies

    Το μουσικοχορευτικό δράμα “The Archies”, που λαμβάνει χώρα στην Ινδία του ’60, αποκαλύπτει τα πρώτα του πλάνα. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Mihir Ahuja, Dot, Khushi Kapoor, Suhana Khan, Yuvraj Menda, Agastya Nanda και Vedang Raina.

    Πρώτη σκηνή και τίτλοι επεισοδίων της δεύτερης σεζόν του “Heartstopper”

    Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, τα Out, Family, Promise, Challenge, Heat, Truth/Dare, Sorry και Perfect, τα οποία θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 3 Αυγούστου.

    Featurette του “All the Light We Cannot See”

    Η νέα μίνι-σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Pulitzer μυθιστόρημα του Anthony Doerr και ακολουθεί δύο έφηβους από διαφορετικά στρατόπεδα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

    Απόσπασμα από το τρίτο μέρος του “Lupin”

    Στο νέο απόσπασμα βλέπουμε τον Assane Diop (Omar Sy) να προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία. Το τρίτο μέρος θα κάνει την πρεμιέρα του στις 3 Οκτωβρίου.

    Teaser και περίοδος πρεμιέρας του “3 Body Problem”

    Η επερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας των David Benioff και D.B. Weiss (Game of Thrones) θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο Ιανουάριο του 2024.

    Sizzle Reel από Κορεάτικες παραγωγές

    Το Netflix επενδύει στις Κορεάτικες παραγωγές και παρουσίασε μερικές από αυτές, μεταξύ άλλων τις νέες σεζόν των “D.P.” ακι “Sweet Home”.

    Νέο απόσπασμα από το “The Witcher:”

    Σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του “The Witcher” και οι Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey έδωσαν στο φως της δημοσιότητας ένα νέο απόσπασμα που παρουσιάζει την Ciri να τα βάζει με μια ομάδα κακών, μέχρι που την βρίσκουν οι Yennefer και Geralt.

    Sneak peek από την τέταρτη σεζόν του “Outer Banks”

    Μια ματιά στην τέταρτη σεζόν του “Outer Banks”.

    Πρώτη ματιά στο “Avatar: The Last Airbender”

    Η live-action τηλεοπτική μεταφορά της πολυαναμενόμενης σειράς ανακοινώθηκε ότι θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2024. Είδαμε τα πρώτα πλάνα από τα στοιχεία της φύσης και τις πρώτες εικόνες του cast. Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

    Το cast του “Wednesday” συζητά θεωρίες για την δεύτερη σεζόν

    Οι Jenna Ortega, Emma Myers, Joy Sunday και Hunter Doohan συζήτησαν μερικές από τις θεωρίες των fan για την δεύτερη σεζόν και αποκάλυψαν παράλληλα ότι στα νέα επεισόδια θα δούμε ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Addams.

    Στα παρασκήνια του “Rebel Moon”

    Ο Zack Snyder μάς μετέφερε στα παρασκήνια της νέας του ταινίας “Rebel Moon”, το οποίο θα αποτελείται από δύο μέρη και θα φέρει το δικό του Snyder cut. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου 2023.

    Teaser και ημερομηνίες πρεμιέρας του “One Piece”

    Η live-action τηλεοπτική μεταφορά του “One Piece” ανακοίνωσε ότι “θα ανοίξει τα πανιά” της στις 31 Αυγούστου, ενώ μάς έδωσε και τα πρώτα της πλάνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

    Το “Fubar” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Ο υπεύθυνος δράσης του Netflix, Arnold Schwarzenegger, ανακοίνωσε ότι η νέα του σειρά, “Fubar”, θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν, ενώ παρουσίασε και το βίντεο με τα blooper.

    Η Linda Hamilton μπαίνει στην πέμπτη σεζόν του “Stranger Things”

    Η γνωστή μέσα από τις ταινίες “Terminator”, Linda Hamilton, θα είναι η νέα εισαγωγή στην πέμπτη και τελευταία σεζόν του “Stranger Things”. Περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ.

    Πρώτο trailer του “Heart of Stone”

    Η επερχόμενη ταινία με τους Gal Gadot, Jamie Dornan και Alia Bhatt έρχεται στις 11 Αυγούστου.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ