Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι ταινίες και σειρές της DC για το 2023

    Όλες οι ταινίες και σειρές της DC για το 2023

    Τέσσερις ταινίες, τέσσερις σειρές και ένα ειδικό επεισόδιο έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν ότι θα αποτελέσουν τα project που θα φέρει η DC μέσα στο 2023.

    Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικότερα παρακάτω:

    Ταινίες

    Shazam! Fury of the Gods

    Ο David F. Sandberg σκηνοθετεί το σενάριο των Henry Gayden και Chris Morgan. Πρωταγωνιστές είναι οι Asher Angel και Zachary Levi ως Billy Batson/Shazam, Jack Dylan Grazer και Adam Brody ως Frederick “Freddy” Freeman, Faithe Herman και Meagan Good ως Darla Dudley, Grace Fulton και Michelle Borth ως Mary Bromfield, Ian Chen και Ross Butler ως Eugene Choi, Jovan Armand και D. J. Cotrona ως Pedro Peña, Marta Milans ως Rosa Vásquez και Cooper Andrews ως Víctor Vásquez. Κακές της ιστορίας θα είναι οι Helen Mirren ως Hespera και Lucy Liu ως Calypso, οι οποίες θα ενσαρκώνουν τις κόρες του Άτλα. Η Rachel Zegler θα ενσαρκώσει την αδερφή τους, Anthea.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 17 Μαρτίου (ΗΠΑ)

    The Flash

    Η ταινία είχε ανακοινωθεί από το 2014, αλλά πέρασε από σαράντα κύματα για να πραγματοποιηθεί. Έμπνευσή της – όχι πιστή μεταφορά – θα είναι η ιστορία των κόμικς “Flashpoint”, κατά τα οποία βλέπουμε τον Barry Allen να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να αποτρέψει τη δολοφονία της μητέρας του και παράλληλα αλλάζει τη ροή των γεγονότων. Σκηνοθέτης είναι ο Andy Muschetti και το σενάριο γράφει η Christina Hodson. Πρωταγωνιστούν οι Ezra Miller ως Barry Allen/Τhe Flash, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen και Ron Livingston ως Henry Allen. Οι Ben Affleck και Michael Keaton θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Bruce Wayne/Batman από παλαιότερες ταινίες, ενώ οι Michael Shannon και Antje Traue θα επιστρέψουν στους ρόλους των Zod και Faora, αντίστοιχα.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 16 Ιουνίου (ΗΠΑ)

    Blue Beetle

    Ο Xolo Maridueña θα πρωταγωνιστήσει ως Jaime Reyes/Blue Beetle, ένας έφηβος που ανακαλύπτει μια εξωγήινη τεχνολογία που μοιάζει με σκαραβαίο και εισχωρεί στη βάση της σπονδυλικής του στήλης και του δίνει ένα κοστούμι με ενεργειακό κανόνι, δυνατές λεπίδες, φτερά και άλλα όπλα για να πολεμήσει το έγκλημα. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Bruna Marquezine ως Penny, Belissa Escobedo ως Milagros, Elpidia Carrillo ως Rocio Reyes, George Lopez ως Rudy Reyes, Adriana Barraza ως Nana, Damián Alcázar ως Alberto Reyes, Raoul Max Trujillo ως Carapax the Indestructible Man, Elpidia Carrillo ως Rocio και Susan Sarandon ως Victoria Kord. Ο Harvey Guillén θα αναλάβει άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, ο Angel Manuel Soto θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Gareth Dunnet-Alcocer, ενώ στην εκτελεστική παραγωγή θα δούμε τους Zev Foreman, Walter Hamada και David Siegel. Η ταινία βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2018 και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες, έναντι του αρχικού σχεδίου που την ήθελε να προβέλλεται μέσω του HBO Max.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 18 Αυγούστου (ΗΠΑ)

    Aquaman and the Lost Kingdom

    Η πλοκή του sequel παραμένει άγνωστη, αλλά αν κρίνουμε από τον τίτλο o Arthur Curry/Aquaman (Jason Momoa) και η Mera (Amber Heard) φαίνεται πως θα χρειαστεί να αναζητήσουν το χαμένο έβδομο βασίλειο της Ατλαντίδας, που είχε προϊδεάσει η πρώτη ταινία. Παράλληλα θα δούμε και τους Randall Park ως Dr. Stephen Shin, Patrick Wilson ως Orm, Jani Zhao ως Stingray, Indya Moore ως Karshon, Vincent Regan ως Atlan, Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta, Dolph Lundgren ως King Nereus και Temuera Morrison ως Thomas Curry. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη James Wan, το project θα είναι “λίγο πιο σοβαρό” και “πιο ώριμο” και θα φέρει “λίγο τρόμο” στο franchise. Το σενάριο έχει γραφτί από τον David Leslie Johnson-McGoldrick.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 25 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ)

    Σειρές

    The Flash (9η σεζόν)

    H ένανη σεζόν, η οποία θα είναι και αυτή που θα ολοκληρώσει την σειρά, ξεκινά “μια εβδομάδα μετά την επική μάχη της Team Flash ενάντια στον Reverse Flash (Tom Cavanagh), όπου και τον νίκησαν μια για πάντα. Τώρα, οι Barry και Iris είναι ενωμένοι και πιο κοντά πό ποτέ. Όταν μια θανάσημη ομάδα από Rogues κατεβαίνει την Central City, με αρχηγό μια παντοδύνατη νέα απειλή, ο Flash και η ομάδα του – Caitlin Snow (Danielle Panabaker), Cecile Horton (Danielle Nicolet), Allegra Garcia (Kayla Compton), Chester P. Runk (Brandon McKnight) και Mark Blaine (Jon Cor) – συνεργάζονται για να κατατροπώσουν τη νέα απειλή…μόνο για να ανακαλύψουν ότι ένας θανάσιμος νέος αντίπαλος αναδύεται και προκαλεί την ηρωική κληρονομιά του Barry. Στη μεγαλύτερη μάχη, οι Barry και Team Flash θα φτάσουν στα όρια για να σώσουν την Central City μια τελευταία φορά”. Εκτός των προαναφερθέντων, θα δούμε τον Jesse L. Martin ως Detective Joe West, του οποίου οι εμφανίσεις θα είναι μειωμένες, τον Andy Mientus ως Hartley Rathaway/Pied Piper και τον Richard Harmon ως Owen Mercer/Captain Boomerang. Η σειρά ήταν μία από τις πρόωρες ανανεώσεις του καναλιού τον Μάρτιο που μας πέρασε και θα αποτελείται από 13 επεισόδια.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 8 Φεβρουαρίου

    Superman & Lois (3η σεζόν)

    Το “Superman & Lois” φέρνει την τρίτη του σεζόν, στην οποία θα δούμε την επιστροφή των Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch στους ομότιτλους ρόλους, αλλά και τους Alexander Garfin ως Jordan Kent, Inde Navarrette ως Sarah Cushing, Dylan Walsh ως Samuel Lane, Emmanuelle Chriqui ως Lana Lang, Erik Valdez ως Kyle Cushing, Wolé Parks ως Stranger, Tayler Buck ως Natalie Irons, Sofia Hasmik ως Chrissy Beppo, Michael Bishop ως Jonathan Kent και Chad L. Coleman ως Bruno Mannheim. Η σειρά ήταν μία από τις πρόωρες ανανεώσεις του καναλιού τον Μάρτιο που μας πέρασε, θα αποτελείται από 15 επεισόδιο και θα εισάγει την εγκληματική οργάνωση Intergang.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 14 Μαρτίου

    Gotham Knights (1η σεζόν)

    Το “Gotham Knights”, που δεν έχει καμιά σχέση με το βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες (review εδώ), ανακοινώθηκε το 2021. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Ο Batman είναι νεκρός και ένα βαρέλι πυρίτιδας έχει ανάψει στην Γκόθαμ χωρίς να είναι εκεί ο Σκοτεινός Ιππότης για να την προστατέψει. Στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, ο επαναστάτης υιοθετημένος γιος του Turner Hayes (Oscar Morgan, “De Son Vivant”) παγιδεύεται για την δολοφονία, μαζί με τα παιδιά των εχθρών του Batman: Duela (Olivia Rose Keegan, “Days of Our Lives”), μια απρόβλεπτη μαχήτρια και ικανή κλέφτρα που γεννήθηκε στο Άσυλο Άρκαμ και εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα της, Harper Row (Fallon Smythe, “grown-ish”), μια έξυπνη και καυστική μηχανικό που μπορεί να φτιάξει τα πάντα, και τον αδερφό της Cullen Row (Tyler DiChiara, “The Virgin of Highland Park”), έναν έξυπνο transgender νεαρό που έχει κουραστεί να είναι ευγενικός και συγκαταβατικός. Με τον χαρισματικό και ξεροκέφαλο Εισαγγελέα Harvey Dent (Misha Collins, “Supernatural”) και την αστυνομία κατά πόδας, ο Turner θα βασιστεί σε συμμάχους, μεταξύ άλλων και στην καλύτερή του φίλη και αξιοθαύμαστη προγραμματίστρια Stephanie Brown (Anna Lore, “All American”) και την απίθανη sidekick του Batman, Carrie Kelley (Navia Robinson, “Raven’s Home”). Αλλά οι Knights θα μάθουν σύντομα ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη και πιο μοχθηρή δύναμη που δουλεύει στην Γκόθαμ. Αυτή η ομάδα αταίριαστων φυγάδων θα πρέπει να συνεργαστεί για να γίνει η επόμενη γενιά σωτήρων, γνωστή ως Gotham Knights”.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: 14 Μαρτίου

    Doom Patrol (4η σεζόν)

    Το “Doom Patrol” ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που “έχουν όλοι υποφέρει ένα τρομερό ατύχημα που τους έδωσε υπερηρωικές ικανότητες, αλλά τους άφησε σημαδεμένους και παραμορφωμένους. Εν μέρη ομάδα υποστήριξης, εν μέρη υπερηρωική ομάδα, η Doom Patrol είναι ένα γκρουπ υπερδύναμων φρικιών που πολεμούν για ένα κόσμο με τον οποίο δεν θέλουν καμιά σχέση”. Πρωταγωνιστές είναι οι Matt Bomer και Matthew Zuk ως Larry Trainor/Negative Man, April Bowlby ως Rita Farr/Elasti-Woman, Diane Guerrero ως Crazy Jane, Timothy Dalton ως Niles Caulder/The Chief, Brendan Fraser και Riley Shanahan ως Cliff Steele/Robotman και Michelle Gomez ως Laura De Mille / Madame Rouge.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: Το πρώτο μέρος ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και θα συνεχιστεί μέχριτις 5 Ιανουαρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2023.

    Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special

    Πριν κάνει την εμφάνισή της στην τέταρτη σεζόν, ο Harley Quinn θα μάς δείξει πώς γιορτάζει η ίδια την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου μέσα από το ειδικό επεισόδιο “Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special”. Σε αυτό, θα δούμε τις ρομαντικές διακοπές των Harley και Ivy, αλλά και το πως περνάει η υπόλοιπη παρέα την γιορτή των ερωτευμένων. Ωστόσο, με βάση τον τίτλο, υποθέτουμε ότι τίποτα δεν θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Τις φωνές τους δανείζουν οι Kaley Cuoco ως Harley Quinn, Lake Bell ως Poison Ivy, Alan Tudyk ως Joker και Ron Funches ως King Shark.

    Ημερομηνία πρεμιέρας: τον Φεβρουάριο


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    • #TAGS ⟶
    • DC
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ