Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
More

    Έρευνα αποκαλύπτει την ημέρα κι την ώρα που η όρεξη για σεξ φουντώνει!

    Έρευνα αποκαλύπτει την ημέρα κι την ώρα που η όρεξη για σεξ φουντώνει!


    Το σεξ έχει τις μέρες του και τις ώρες και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η ώρα και η μέρα που τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν σεξ είναι το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα 7:37 μμ

    Η έρευνα που δημοσιεύτηκε αποκαλύπτει πως το Σάββατο είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ (44% ) με την Κυριακή να ακολουθεί κατά πόδας (24%) και την Παρασκευή με ποσοστό 22%.

    Επίσης στην έρευνα τονίζεται πως οι ημέρες τούτες απλά μας βολεύουν και δεν συμπίπτουν με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας. Η αλήθεια είναι πως το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 4:33μμ η ερωτική μας διάθεση απογειώνεται αλλά δεν το κάνουμε εκείνη την ώρα.

    Το ¼ εκείνων που συμμετείχαν στην έρευνα αποδεικνύει ότι η λίμπιντο ξυπνά από το πρωί αλλά εξαιτίας της δουλειάς και του στρες, μόνο το 10% φτάνει να κάνει σεξ το πρωί.
    Τα μισά ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα αποκαλύπτουν πως πρέπει να προγραμματίσουν το σεξ εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής τους.
    Ο συνιδρυτής του Lovehoney που φιλοξένησε την έρευνα, Richard Longhurst πιστεύει πως ο προγραμματισμός του σεξ δεν είναι και τόσο κακή ιδέα:«Μπορεί ο προγραμματισμός του σεξ να μην ακούγεται ρομαντικός, γνωρίζουμε όμως καλά, πως η τακτική σωματική επαφή, μπορεί να αποτελέσει το κλειδί της ευτυχίας σε μια σχέση. Κι αν ο μόνος τρόπος για να κάνεις σεξ είναι να το προγραμματίσεις, τι κακό υπάρχει σε αυτό;»

    Ακόμα κι αυτοί που προγραμματίζουν τη σεξουαλική συνεύρεση (ποσοστό 62%) θέλουν τούτο να γίνεται ρομαντικά, γι΄ αυτό και οι περισσότεροι δημιουργούν ειδικές βραδιές ραντεβού. Στις βραδιές αυτές, το 88% των ζευγαριών καταλήγουν να κάνουν σεξ. Μάλιστα 6 στα 10 ζευγάρια κάνουν κράτηση και σε ξενοδοχείο με σκοπό τον έρωτα.

    Εκτός από τις υποχρεώσεις του καθενός που αφορούν την δουλεια,τη λίμπιντο επηρεάζουν και οι διάφορες εποχές του χρόνου . Το καλοκαίρι είναι η σεξο-εποχή για τα 2/3 των ερωτηθέντων με τον χειμώνα να ακολουθεί σε ποσοστό 16%, την άνοιξη με 14% και το φθινόπωρο με 4%.

    Για να φτάσουν στο σεξ, τα περισσότερα ζευγάρια αποκαλύπτουν πως απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο ή βλέπουν τηλεόραση ή βγαίνουν με φίλους σε μπαράκια.
    Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι μπορεί να υπάρχουν διάφορες επιλογές στον χρόνο που επιλέγουν να κάνουν σεξ τα ζευγάρια, όμως η καλή σεξουαλική ζωή, εγγυάται και την καλή σχέση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ