Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Πάμελα Άντερσον: Τα απομνημονεύματά της άλλαξαν τη δημόσια εικόνα της – «Άγνωστοι μου ζητούν συγγνώμη»

    Η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έχει αλλάξει η δημόσια εικόνα της μετά την κυκλοφορία των best seller απομνημονευμάτων της «Love, Pamela».

    «Πολλοί άνθρωποι με πλησιάζουν στον δρόμο και μου λένε: Δεν είχα ιδέα ποια ήσουν και λυπάμαι για όλους τους τρόπους που σκεφτόμουν για σένα πριν, γιατί τώρα μου αρέσεις», δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός σε μια νέα συνέντευξή της στο Elle αναφερόμενη στην περίοδο μετά την κυκλοφορία τη; αυτοβιογραφίας της «Love, Pamela» νωρίτερα φέτος.

    Αναπολώντας την αντίδρασή της, η Πάμελα Άντερσον είπε: «Απλά λέω: Τι σκεφτόσουν για μένα πριν;»

    Όμως, παραδέχτηκε για την εικόνα της στο παρελθόν: «Δεν το σκέφτεσαι πραγματικά τη στιγμή εκείνη. Μεγαλώνεις δύο παιδιά, προσπαθείς να επιβιώσεις, η καρδιά σου είναι ραγισμένη, προσπαθείς να γεμίσεις τη ζωή σου με ανθρώπους και κάνεις λάθη. Όλοι προσπαθούμε να ζούμε την κάθε μέρα.»

    «Έτσι, υποθέτω ότι οι δεκαετίες μου ξέφυγαν», συνέχισε η Άντερσον. «Και ήταν ωραίο να γυρίσω σπίτι, να κλείσει ο κύκλος. Δουλεύω περισσότερο από ποτέ, ενώ νόμιζα ότι είχα αποσυρθεί!»

    Η Άντερσον, η οποία τώρα ζει στο νησί Βανκούβερ στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, είχε δηλώσει στο παρελθόν στο PEOPLE ότι οι δύο γιοι της, ο Μπράντον , 27 ετών, και ο Ντίλαν, 25 ετών, ήταν αυτοί που «με ενθάρρυναν να πω την ιστορία μου.»

    «[Υπάρχει] ένα μικρό άγχος πριν βγει, γιατί ήταν ένας χρόνος, βασικά, θεραπείας, περνώντας τη ζωή μου από την πρώτη μου ανάμνηση μέχρι την τελευταία μου ανάμνηση», είχε πει η πρώην σταρ του Baywatch για τη συγγραφή του βιβλίου της. «Είμαι πραγματικά περήφανη γι’ αυτό. Είναι κάτι που έγραψα κάθε λέξη του. Δεν είχα κάποιον συνεργάτη. Δεν είχα κανέναν συγγραφέα-φάντασμα, τίποτα.»

    «Είναι απλά η ιστορία ενός κοριτσιού για το πώς τα κατάφερα: ένα κορίτσι από μια μικρή πόλη που πηγαίνει στο Λος Άντζελες και περνά όλες τις άγριες και τρελές περιπέτειες που έζησα και μετά γυρίζει πίσω και επιστρέφει στο σπίτι», είχε προσθέσει η Πάμελα Άντερσον.

    Πηγή: instyle.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ