Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Οδεύει για τα πλατό του «Shopping Star» και του «GNTM»

    Εχει ο καιρός γυρίσματα; Και όμως, ναι. Στο «Shopping Star» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και πρώτο βιολί στο «GNTM»; Κατά 99% ισχύουν οι φήμες που κάνουν τον γύρο της μιντιακής αγοράς το τελευταίο 24ώρο και θέλουν την Ηλιάνα να γυρίζει στον… τόπο του εγκλήματος, παίρνοντας την εκδίκησή της από τη Βίκυ Καγιά, που κούνησε μαντίλι στο Star για να τραβήξει προς άγνωστες, προς το παρόν, τηλεοπτικές πολιτείες!

    Μετά το όνομα λοιπόν της Ζενεβιέβ Μαζαρί άρχισε να ακούγεται έντονα αυτό της Παπαγεωργίου, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Acun Medya (όχι με τον Σκάι) μέχρι το τέλος της σεζόν για το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», που δεν πάει και πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης και θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική του πορεία φέτος το καλοκαίρι.

    papageorgiou 11

    Τι κι αν εκείνη είχε φύγει το 2019 από το Star για να πάει στον Alpha για την εκπομπή «Pop up»; Ολα αυτά είναι «περασμένα, ξεχασμένα». Αλλωστε η Ηλιάνα δεν είχε, όπως λένε στενοί συνεργάτες της, θέμα με το Star, αφού η αιτία της αποχώρησής της είχε ονοματεπώνυμο: Βίκυ Καγιά!

    kagia423

    Σε περίπτωση που το σενάριο «η εκδίκηση της Παπαγεωργίου» ευοδωθεί, τότε το μοντέλο θα εισβάλει ξανά (αυτή τη φορά ως παρουσιάστρια) στο πλατό του «GNTM» το φθινόπωρο του 2024!

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX