Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότεροι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων γίνονται live-action για χάρη του “Ahsoka”

    Ο Dave Filoni μίλησε πρόσφατα για την επερχόμενη σειρά του από το σύμπαν του Star Wars, “Ahsoka”, αποκαλύπτοντας ότι ενδέχεται να δούμε και άλλους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων να αποκτούν live-action εκδοχή.

    Η ιστορία που πρόκειται να δούμε είναι συνέχεια των σειρών κινουμένων σχεδίων “Star Wars: The Clone Wars” και “Star Wars Rebels”, μιας και οι Ahsoka και Wren θα ψάξουν στον γαλαξία να βρουν τον Grand Admiral Thrawn και τον φίλο τους Ezra Bridger.

    “Στο τέλος της ημέρας, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτούς που έχουμε”, είπε στο The Wrap. “Μπορεί ή και όχι να υπάρξουν περισσότεροι στο ‘Ahsoka’, αν σας ενδιαφέρει. Αν σας ενθουσιάζει αυτό, απλά λέω ότι αυτό μπορεί να έχει κάποιους παραπάνω, το οποίο βγάζει νόημα, παρεπιπτόντως. Όπως ξέρετε, εγώ το έγραψα. Δεν μπορείτε να μου ρίξετε το φταίξιμο”.

    Η Rosario Dawson αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό, ομότιτλο ρόλο και θα παίξει πλάι στους Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Darth Vader, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, και Ivanna Sakhno και Ray Stevenson σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Επιπλέον, η Mary Elizabeth Winstead φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει την Hera Syndulla, ενώ την εμφάνισή του θα κάνει και ο Chopper. Η σειρά έχει αναπτυχθεί από τους Filoni και Jon Favreau, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με την Kathleen Kennedy. Ο πρώτος γράφει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει πολλαπλά επεισόδια, μεταξύ άλλου και του πρώτου, ενώ ο Peter Ramsey θα αναλάβει τουλάχιστον ένα επεισόδιο.

    Το “Star Wars: Ahsoka” είναι μια από τις πιο hot σειρές που περιμένουμε να δούμε σε συνδρομητική μέσα στο 2023, και ξέρουμε ότι θα φτάσει το φθινόπωρο που μας έρχεται.

    Περισσότεροι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων γίνονται live-action για χάρη του "Ahsoka"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Σε περίπτωση που δεν ξέρετε την ιστορία της Ahsoka, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμά μας, όπου σας κάνουμε μια ανάλυση της ιστορίας. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα projects Star Wars του 2023, σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ