Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Φθινοπωρινή πρεμιέρα θα κάνει το “The Crown”

    Φθινοπωρινή πρεμιέρα θα κάνει το "The Crown"

    Κατά την διάρκεια της παρουσίασης upfront του Netflix, η Υπεύθυνη Υλικού της συνδρομητικής, Bela Bajaria, αποκάλυψε ότι η έκτη και τελευταία σεζόν του “The Crown” θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο που μας έρχεται.

    Η παρουσίαση έγινε ψηφιακά, έναντι του αρχικού σχεδίου που ήταν να γίνει δια ζώσης, καθώς η εταιρεία δεν ήξερε αν θα επηρεαστεί από την απεργία του Σωματείου των Σεναριογράφων. Η Bajaria μίλησε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η μεγάλη ποικιλία υλικού που προσφέρει η συνδρομητική, ενώ τόνισε ότι στόχος της είναι να επικεντρωθεί στην ποιότητα των project (μέσω Deadline).

    Η πέμπτη σεζόν έκανε την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο που μας πέρασε (review εδώ) και έφερε τους Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, Dominic West ως Πρίγκιπας Κάρολος, Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο και Olivia Williams ως Camilla Parker Bowles, όσο και στους Khalid Abdalla ως Dodi Al-Fayed, Salim Daw ως Mohammed Al-Fayed, Jonny Lee Miller ως John Major, Rufus Kampa και Ed McVey ως Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Teddy Hawley και Will Powell ως Πρίγκιπα Χάρι, και Meg Bellamy ως Kate Middleton στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Στον νέο κύκλο θα δούμε τα επακόλουθα του θανάτου της Νταϊάνα και θα καλύψουμε την βασιλεία της Ελισάβετ Β’ στον 21ο αιώνα. Η σειρά πέρα από πολύ αγαπητή, είναι και πολυβραβευμένη, έχοντας κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Δραματικής Σειράς, και 21 συνολικά βραβεία Emmy για τις πρώτες τέσσερις σεζόν του.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ