Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν είμαι ο τύπος της κουτσομπόλας»

    Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της χειμερινής τηλεοπτικής σεζόν τόσο φουντώνουν οι φήμες για τις τηλεοπτικές εκπομπές που θα μας κάνουν συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

    mariantsa pieridi27061

    Το τελευταίο διάστημα, ακούγεται έντονα πως μια νέα τηλεοπτική εκπομπή θα κάνει ντεμπούτο στο OPEN μέσα στο επόμενο διάστημα και στο τιμόνι της θα είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη.

    Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη και την ρώτησε για τις φήμες που την θέλουν στο πάνελ του νέου καλοκαιρινού πρωινού μαγκαζίνο.

    mariantsa pieridi27062

    «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε. Θα δείξει» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας για την συμμετοχή της στην νέα εκπομπή.

    mariantsa pieridi27063

    «Δεν το έχω ξανακάνει, εκτός από ραδιόφωνο που έκανα παλιά. Γενικά δεν είμαι ο τύπος της κουτσομπόλας, θα πρέπει κάποιος άλλος να έχει αυτόν τον ρόλο, όλα τα άλλα θέματα νομίζω ότι θα μπορούσα. Έχουμε ξαναδεί τραγουδίστρια στον ρόλο της παρουσιάστριας, οπότε το θέμα είναι αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά. Αν δεν το κάνω καλά δεν πρέπει να είμαι εκεί» ανέφερε στο τέλος η Μαριάντα Πιερίδη.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ