Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πολλαπλά πύρινα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα – Στη μάχη της κατάσβεσης εκατοντάδες πυροσβέστες και οχήματα – Η νύχτα «καθηλώνει» τα πτητικά μέσα

    Πολλαπλά είναι τα πύρινα μέτωπα που καίνε από άκρη σε άκρη ολόκληρη τη χώρα. Από το Βορρά μέχρι το Νότο, τα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν με όλα τα μέσα για να περιορίσουν τη ζημιές που αφήνει η πύρινη λαίλαπα στο πέρασμα της.

    Πυρκαγιά σε δασική έκταση, στην περιοχή Στραπουριές στο νησί της Άνδρου ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι. Το μέτωπο της φωτιάς επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

    Παρόλα αυτά, η επέμβαση των επίγειων δυνάμεων, σε συνδιασμό με τα εναέρια μέσα, έσπασαν το πύρινο μέτωπο και πλέον η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων δίνεται στις διάσπαρτες εστίες που εξακολουθούν να υπάρχουν και οι οποίες ενισχύονται λόγω των θυελλωδών ανέμων.

    Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε εικόνα από την περιοχή της φωτιάς, δείχνοντας σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

    Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε εικόνα από την περιοχή της φωτιάς, δείχνοντας σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ