Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα ανεβάσεις την ταχύτητα του Wi-Fi σου

     

    Πώς θα ανεβάσεις την ταχύτητα του Wi-Fi σου

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#424242″ arrow=”yes” align=”left”]Πρακτικές συμβουλές για αύξηση της απόδοσης του ασύρματου δικτύου σου.[/quote]

    Με λύσεις στα πιο κοινά και ενοχλητικά προβλήματα ασύρματης διασύνδεσης, όπως οι συχνές διακοπές κατά την ανταλλαγή σημαντικών αρχείων, οι καθυστερήσεις σε κρίσιμες στιγμές κατά τη διάρκεια ενός online παιχνιδιού ή μίας ταινίας κ.ά., απαντά η D-Link.

    Η εταιρεία, γνωστή για τις επιδόσεις της στο χώρο της δικτύωσης, προχώρησε στην ανακοίνωση μία σειράς εύκολων βημάτων που μπορεί να ακολουθήσει ο μέσος χρήστης για να εξακριβώσει γιατί προκύπτουν αυτά τα προβλήματα, καθώς και μερικών συμβουλών που μπορεί να ακολουθήσει για να εξαλειφθούν.

    [ad id=”6783″]

    Το router «βασικός ύποπτος»

    Αρχικά, ένας «βασικός ύποπτος» είναι το router που, συνήθως προσφέρει «δωρεάν» μαζί με την σύνδεση ο πάροχος σύνδεσης Internet. Τα περισσότερα δωρεάν Wi-Fi router λειτουργούν στο φάσμα συχνοτήτων των 2,4Ghz, που είναι συνωστισμένο και περιορισμένο όσον αφορά τα διαθέσιμα κανάλια μεταφοράς δεδομένων, τα οποία πολύ συχνά δέχονται παρεμβολές – ακόμα και η λειτουργία του φούρνου μικροκυμάτων μπορεί να παρεμβάλλεται με το Wi-Fi. Έτσι, δύσκολα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των τελευταίων τεχνολογιών με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθυστερήσεις.

    Στην περίπτωση αυτή, ο χρήστης καλό θα ήταν να προτιμήσει μια συσκευή συμβατή με το πρότυπο Wireless AC και να επιλέξει ένα router που λειτουργεί με αυτήν την τεχνολογία Wi-Fi 5ης γενιάς, σχεδιασμένο να προσφέρει εύρος ζώνης επιπέδου Gigabit, αλλά και βελτιωμένη κάλυψη και ισχύ ασύρματου σήματος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ