Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πρεμιέρα Σφήνου τον άλλον μήνα χωρίς φράντζα και παντελόνι καμπάνα

    Χωρίς περούκα αλλά με πολλή τρέλα έρχεται ο Τόνι Σφήνος στον ΑΝΤ1, με τον γνωστό showman να αρχίζει στις 18 Σεπτεμβρίου την παρουσίαση του παιχνιδιού «5×5»!

    Ο Σφήνος, που πήρε τη θέση του παρουσιαστή, αφού πέρασε τα δοκιμαστικά και κρίθηκε ο πιο κατάλληλος ανάμεσα σε μια πλειάδα καλλιτεχνών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» στο Open για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Πλέον είμαι έτοιμος να πάω και εγώ διακοπές. Δεν έχω πάει ακόμη, γιατί έχω τα γυρίσματα για το “5×5”. Ξεκινάμε στις 18 Σεπτεμβρίου με μεγάλη χαρά».

    34 Φ2 4290 TONIS SFINOS 9112019

    Το στοίχημα είναι μεγάλο, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, ωστόσο μετά την απόφασή του να πάρει μετεγγραφή για τον Σκάι, ο Θάνος Κιούσης ανέλαβε και είναι έτοιμος να το κερδίσει!

    toni sfinos2308 jpg

    Ετσι, λοιπόν, το παιχνίδι που έχει προσφέρει ατελείωτες ώρες γέλιου επανέρχεται δυναμικά και άκρως ανανεωμένο με τον Θάνο Κιούση, αυτή τη φορά χωρίς την… περσόνα του Τόνι (φράντζα και παντελόνι καμπάνα), κάτι που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ