Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Προωθητικό βίντεο του “Human Resources” αποκαλύπτει διάσημους guests και ημερομηνία πρεμιέρας

    Προωθητικό βίντεο του "Human Resources" αποκαλύπτει διάσημους guests και ημερομηνία πρεμιέρας

    Μέσα από ένα βίντεο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας, το Netflix αποκάλυψε τόσο την ημερομηνία πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του “Human Resources”, όσο και τους διάσημους που θα κάνουν guest εμφάνιση στα νέα επεισόδια.

    Έτσι, σύμφωνα με αυτό, η νέα σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία της σειράς θα κάνει το ντεμπούτο της στις 9 Ιουνίου, ενώ – εκτός των πρωταγωνιστών – θα ‘δούμε’ και τους Florence Pugh (Black Widow), Eugene Levy (Schitt’s Creek), Sam Richardson (Veep), Niecy Nash-Betts (Getting On), Jason Mantzoukas (Big Mouth), Isabella Rossellini (Chicago Hope) και Miley Cyrus (Hannah Montana).

    Δείτε το παρακάτω:

    Το “Human Resources” δημιουργήθηκε από τους Nick Kroll, Andrew Goldberg, Jennifer Flackett, Mark Levin και Kelly Galuska και περιστρέφεται γύρω από τον εργασιακό χώρο των Hormone Monsters, τα τέρατα που πυροδοτούν ορμόνες σε έφηβους. Εκτός του Kroll ως Maury the Hormone Monster, ακούμε και τους Aidy Bryant ως Emmy the Love Bug, Randall Park ως Pete the Logic Rock, Keke Palmer ως Rochelle the Love Bug, David Thewlis ως Shame Wizard, Brandon Kyle Goodman ως Walter the Love Bug και Maya Rudolph ως Connie the Hormone Monstress.

    Πρόκειται για το spin-off του “Big Mouth”, που κυκλοφόρησε στη συνδρομητική το 2017 και εξιστορούσε τις περιπέτειες μιας ομάδας παιδιών που μπαίνουν στην εφηβεία και έχουν σαν συμβούλους ορμονικά τέρατα. Η εν λόγω σειρά ανανεώθηκε για όγδοη σεζόν και τελευταία σεζόν, γεγονός που την κάνει τη μακροβιότερη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix (εκτός των παιδικών προγραμμάτων).

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ