Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Προσλήψεις στη ΔΕΗ – Η αίτηση και η προθεσμία

    Νέες προσλήψεις ανακοινωθήκαν μέσω ΑΣΕΠ στη ΔΕΗ.

    Αναλυτικά:

    Ο Κλάδος ΑΗΣ Λινοπεραμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, που εδρεύει στα Λινοπεράματα του Νομού Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

    Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 18.08.2023 έως και την Δευτέρα 28.08.2023.

    Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:

    1. Προηγούνται οι Δημότες της Τοπικής Κοινότητας ΡΟΔΙΑΣ (της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου) του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, εντός του οποίου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Σταθμού (Α ́ βαθμός εντοπιότητας).
    2. Έπονται οι Δημότες των υπόλοιπων Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ (Αχλάδας, Γαζίου, Καλεσίων και Φόδελε) (Β ́ βαθμός εντοπιότητας).
    3.  Έπονται οι Δημότες των πλησιέστερων προς τις εγκαταστάσεις του Σταθμού Δημοτικών Ενοτήτων (ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΡΟΥΣΩΝΑ, ΤΥΛΙΣΟΥ) (Γ ́ βαθμός εντοπιότητας).
    4.  Έπονται οι Δημότες των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων των Δήμων του Νομού Ηρακλείου (Δ ́ βαθμός εντοπιότητας).
    5. Έπονται οι Δημότες όλων των Νομών της χώρας (Ε ́ βαθμός εντοπιότητας).

    Για την απόδειξη της εντοπιότητας οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό (ή βεβαίωση) πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερο των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής) του Δήμου, ότι είναι δημότες του συγκεκριμένου Δήμου με ρητή σ’ αυτό αναφορά της Δημοτικής Ενότητας ή/και της Τοπικής/Δημοτικής Κοινότητας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά περίπτωση, επίπεδα εντοπιότητας.

    Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια που είναι πολίτες Κράτους – Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αποδείξουν την ιδιότητα του δημότη, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο Δήμο, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής), στην οποία να αναγράφεται ότι διαμένουν μόνιμα σε συγκεκριμένη Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα ή Δημοτική Ενότητα των ως άνω δήμων, κατά τον ελάχιστο χρόνο που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και απαιτείται για
    την εγγραφή Ελλήνων πολιτών στα δημοτολόγια αυτών.

    Η ανακοίνωση

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ