Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Στο live του Μποτσέλι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννας Μαρίας μετά τον χαμό του Κωνσταντίνου

    Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε έξι μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Αννα Μαρία, η οποία βρέθηκε στη συναυλία που έδωσε στην Αθήνα ο Αντρέα Μποτσέλι, ένας από τους καλύτερους τενόρους του πλανήτη.

    Χιλιάδες λάτρεις της μουσικής και του ταλέντου του διάσημου τενόρου κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης το Ολυμπιακό Στάδιο και ταξίδεψαν με τις μελωδίες και τη φωνή του.

    anna maria20071
    Ο Αντρέα Μποτσέλι

    Ο φακός απαθανάτισε και την Αννα Μαρία στο ΟΑΚΑ, μαζί με εκλεκτή παρέα. Αυτή ήταν και η πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 82 ετών. Η ίδια εμφανίστηκε ευδιάθετη και ιδιαίτερα κομψή και αριστοκρατική, ενώ απόλαυσε την όπερα από τις πρώτες θέσεις. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 21.30, ωστόσο το κοινό είχε αρχίσει να φτάνει στο στάδιο πολύ νωρίτερα.

    Ετσι και η ίδια περίμενε υπομονετικά μαζί με την παρέα της και μάλιστα δεν δίστασε να χαμογελάσει ευγενικά στον φωτογραφικό φακό, χωρίς ίχνος δυσανασχέτησης. Για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό shirt dress σε λευκή απόχρωση και με floral print σε έντονες κόκκινες, πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις.

    anna maria2007
    Η Αννα Μαρία

    Το συνδύασε με μια λευκή ζώνη, φλατ slingback γόβες σε μπεζ χρώμα, λευκή τσάντα και διακριτικά κοσμήματα. Σημειώνεται πως στη μεγαλειώδη συναυλία ο Αντρέα Μποτσέλι καταχειροκροτήθηκε από το ελληνικό κοινό, ενώ χάρισε μια μοναδική εμπειρία σε όσους έδωσαν το «παρών».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ