Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο teaser trailer του νέου «The Fantastic Four»

    The-Fantastic-Four-reboot1-702x336

    Πρόκειται για το reboot του «Fantastic Four», του comic της Marvel που δημιούργησαν οι Stan Lee και Jack Kirby.

    Η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του comic έγινε το 2005 με σκηνοθέτη τον Tim Story και πρωταγωνιστές τους Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans και Michael Chiklis, ενώ το 2007, ακολούθησε η δεύτερη ταινία «Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer», με τον ίδιο σκηνοθέτη και cast. Και οι δυο ταινίες απέσπασαν κακές κριτικές, ενώ συνοδεύτηκαν και απο μέτριες εισπράξεις στο box-office, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το «πάγωμα» του κινηματογραφικού franchise.

    «Κατά την διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής, τα μέλη της εκτίθενται σε κοσμική ακτινοβολία με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ομάδας σούπερ-ηρώων.
    Η σούπερ ομάδα αποτελείται απο τον «Mr. Fantastic» – μια επιστημονική διάννοια που μπορεί να τεντώνει το σώμα του σε απίστευτα μήκη και σχήματα, την Invisible Woman – η οποία μπορεί να γίνεται αόρατη και να διαχειρίζεται πανίσχυρα πεδία ενέργειας, τον Human Torch – ο οποίος μπορεί να δημιουργεί φλόγες, να περιβάλλεται απο αυτές και να πετά, και τον τερατώδη Thing – τον γκρινιάρη αλλά καλοπροαίρετο πρώην πιλότο που πλέον διαθέτει υπεράνθρωπη δύναμη και αντοχή χάρις στο βραχώδες σώμα του.»

    Την σκηνοθεσία του reboot έχει αναλάβει ο ανερχόμενος Josh Trank («Chronicle»), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Simon Kinberg («X-Men: Days of Future Past»), T.S. Nowlin και Jeremy Slater, βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby & Stan Lee.

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/01/fantastic-4-reboot.jpg”]

    Στο ρόλο του «Mr. Fantastic» θα βρεθεί ο Miles Teller («Whiplash»), στο ρόλο «Human Torch» θα βρεθεί ο Michael B. Jordan («Fruitvale Station»), ενώ στους ρόλους των «The Invisible Woman» και «The Thing» θα βρεθούν οι Kate Mara («127 Hours») και ο Jamie Bell («Snowpiercer»).

    Πρωταγωνιστούν επίσης οι Toby Kebbell, Jodi Lyn Brockton, Reg E. Cathey, Tim Blake Nelson, Chet Hanks, Shauna Rappold, Christopher Heskey, Jerrad Vunovich.

    Με ιδιαίτερα ταλαντούχο σκηνοθέτη και ένα cast που αποτελείται απο πολύ αξιόλογους νέους ηθοποιούς, το «The Fantastic Four» αναμένεται πολύ πιο διαφορετικό και ενδιαφέρον απο τις προηγούμενες πρόχειρες ταινίες.

    Το νέο «Fantastic Four» θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου του 2015, ενώ η 20th Century Fox έχει ήδη προγραμματίσει και την δεύτερη ταινία, που θα κυκλοφορήσει το 2017.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ