Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Ριάνα έστειλε λουλούδια στις «Rih-nana» – Η εντυπωσιακή αναπαράσταση του Super Bowl

    Η πρόσφατα εμφάνιση της Ριάνα στο Super Bowl έμεινε στην ιστορία. Όχι μόνο γιατί είχαμε χρόνια να την απολαύσουμε στη σκηνή, αλλά και γιατί έκανε την πιο εντυπωσιακή αποκάλυψη εγκυμοσύνης live στη σκηνή.

    Με την εμφάνισή της να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες, η Ριάνα ενέπνευσε ακόμα περισσότερες γυναίκες που θέλησαν να κάνουν αναπαράσταση της θρυλικής της εμφάνιση στο Super Bowl.

    Οι κυρίες σε κέντρο υποβοηθούμενης διαβίωσης στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Φρόντισαν να καταγράψουν την αναπαράσταση της πρόσφατης εμφάνισης της Ριάνα στο Super Bowl και δημοσίευσαν το βίντεο στο TikTok.

    Ήταν τον περασμένο μήνα που οι κυρίες στο Arcadia Senior Living Bowling Green κοινοποίησαν το σχετικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται να χορεύουν υπό τους ήχους του «Rude Boy» της Rihanna.

    @arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound – Brian Esperon

    Τριαντάφυλλα από Ριάνα και Jay-Z

    Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και είναι πλέον viral, με τη Ρίανα και τον Jay-Z να τις γεμίζουν με τριαντάφυλλα.

    «Λατρεύουμε το βίντεο του TikTok εδώ στη Roc Nation!» αναφέρεται στο σημείωμα του Jay-Z μαζί με την ανθοδέσμη με 100 κόκκινα τριαντάφυλλα.

    Ο ράπερ, ιδρυτής της εταιρείας Roc Nation, και σύζυγος της Beyonce έχει συνεργαστεί με τη Ριάνα. Δεν ήταν όμως ο μόνος που έστειλε λουλούδια στις υπέροχες κυρίες.

    Ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα τους έστειλε και η Ριάνα, χαρακτηρίζοντας το χορευτικό τους «υπέροχο». «Μείναμε έκπληκτες» δήλωσε η Πέιτζ Όκς, διευθύντρια επικοινωνίας του κέντρου στο Buzzfeed.

    «Όλο αυτό το διάστημα, απλώς περιμέναμε μια απάντηση από τη Rihanna. Χωρίς να πιστεύουμε ότι θα συμβεί ποτέ. Γιατί ξέρουμε ότι είναι απασχολημένη και δεν γνωρίζαμε πραγματικά αν το είδε ή όχι.

    «Μας έφτιαξε τη μέρα όταν μάθαμε ότι το παρακολούθησε. Απόλαυσε τις ενοίκους μας να χορεύουν με τη μουσική της και να διασκεδάζουν» υπογράμμισε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ