Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    «Σασμός» spoiler: Η Βασιλική δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

    Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Σασμός» στα νέα επεισόδια.

    Στο φινάλε είδαμε πως η Βασιλική βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν θανάσιμο κίνδυνο, καθώς έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου. Η τρίτη σεζόν τη βρίσκει στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή.

    Διαβάστε επίσης: Τι συνδέει τη Ρέα του Φαρμάκη του «Σασμού» με τον Θοδωρή των «Παγιδευμένων»;

    sasmos16796

    Η Βασιλική είδε τη ζωή της να περνάει από σαράντα κύματα, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλά χτυπήματα της μοίρας.

    Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαλε λεπτό κάτω, αντίθετα προσπάθησε να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον δρόμο της. Όμως, στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο! Κι αυτό γιατί ο Νικηφόρος, ακούγοντας τυχαία μια συζήτηση της Καλλιόπης με τη μητέρα του, έμαθε πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός.

    Διαβάστε επίσης: «Δάκρυσε» το twitter με το φινάλε του «Σασμού» – Υποκλίθηκε στις ερμηνείες των Αλεξανδρή – Μάινα

    sasmos19532

    Στο άκουσμα αυτής της είδησης, το μυαλό του θόλωσε και το μίσος κυρίευσε την ψυχή του με αποτέλεσμα να διψά για εκδίκηση. Η Βασιλική, λοιπόν, στην προσπάθειά της να αποτρέψει τον γιο της από το να δολοφονήσει τον Μαθιό, μπήκε στο αυτοκίνητό της και οδηγούσε σαν τρελή με σκοπό να φτάσει γρήγορα στο μαντρί, όπου βρίσκονταν οι δύο άντρες.

    SASMOS118834

    Στη σκέψη και μόνο πως μπορεί να φτάσει αργά και να γίνει φονικό, ταράχτηκε ιδιαίτερα και πατούσε με μανία το γκάζι. Έτσι, πάνω στον πανικό της, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Τη στιγμή που ο Νικηφόρος πάτησε τη σκανδάλη και πυροβόλησε τον Μαθιό, η Βασιλική τράκαρε και ο παρατεταμένος ήχος από την κόρνα του οχήματός της ακούστηκε σ’ όλη την Κρήτη όπως αναφέρει το περιοδικό mytv.

    Το τι ακριβώς θα συμβεί από το σημείο αυτό και μετά πρόκειται να το δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ALPHA, που θα επιστρέψει στους δέκτες μας το φθινόπωρο.

    Διαβάστε επίσης: Δείτε σε ποια σειρά έπαιζε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στα 16 του

    sasmos44612

    O Νικηφόρος, αφού έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, αμετανόητος για την πράξη του, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Ωστόσο, κάποια στιγμή, βλέπει μπροστά του τρακαρισμένο το αυτοκίνητο της μητέρας του. Αμέσως σπεύδει στο σημείο και αντικρίζειτη Βασιλική λιπόθυμη στο τιμόνι και βουτηγμένη στο αίμα.

    Συνειδητοποιώντας πως εξαιτίας του η μητέρα του έπαθε τέτοια συμφορά αρχίζει να κλαίει με λυγμούς και τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, την παραλαμβάνουν οι γιατροί και υποβάλλεται σε μία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Σταδιακά, όλοι ενημερώνονται για το σοβαρό τροχαίο της Βασιλικής και σοκάρονται.

    Διαβάστε επίσης: Στάθης Μαντζώρος: Κι όμως είναι ο «Παντελής» του «Σασμού» μερικά χρόνια πριν

    sasmos alphatv official 324343509 400102832324325 7480184194063091599 n

    Δεν παύουν στιγμή να προσεύχονται για εκείνη, καθώς μαθαίνουν πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη! Το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η γυναίκα είναι συνδεδεμένη με τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή, ώσπου ξαφνικά η καρδιά της σταματά να χτυπά.

    Στο δωμάτιο του νοσοκομείου επικρατεί πανικός με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να την επαναφέρουν.

    sasmos 8

    Ο Νικηφόρος, μόλις πληροφορείται ότι η μητέρα του έπαθε ανακοπή, αρχίζει να κλαίει με λυγμούς. Κυριευμένος από τύψεις για ό,τι συνέβη, ελπίζει σε ένα θαύμα. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο θα είναι ραγδαίες και θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών. Μάλιστα, στα νέα επεισόδια πρόκειται να μπουν δύο νέα πρόσωπα, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης. Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άντρα, που με τις ιστορίες τους θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

    sasmos alphatv official 292346235 600855864768867 6150583196450836288 n

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δεχτεί πρόταση για να ενταχθεί στη σειρά και να υποδυθεί έναν μυστηριώδη χαρακτήρα. Αν και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

    {{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ