Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Σχέδια πέρα από την δεύτερη σεζόν κάνουν οι δημιουργοί του “The Last of Us”

    Σχέδια πέρα από την δεύτερη σεζόν κάνουν οι δημιουργοί του "The Last of Us"

    Ο συν-δημιουργός, showrunner, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός του “The Last of Us”, Craig Mazin, μίλησε πρόσφατα για τη σειρά λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Neil Druckmann, σχεδιάζουν την ιστορία πέρα από την δεύτερη σεζόν.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο NAB Show στο Λας Βέγκας (μέσω Deadline), ο Mazin προϊδέασε ότι υπάρχει “λίγη παραπάνω ιστορία για να ειπωθεί” στη σειρά. “Το σχέδιό μας είναι να το κάνουμε όχι μόνο για μια ακόμα σεζόν”, πρόσθεσε. “Θα είμαστε εδώ γύρω για λίγο ακόμα”.

    Η δεύτερη σεζόν θα μεταφέρει στις οθόνες μας το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι (review εδώ), και η εν λόγω δήλωση του Mazin συνάδει με αυτήν που είχε πει στο παρελθόν, ότι η ιστορία είναι τόσο πλούσια που θα μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλες σεζόν, πέρα από τη δεύτερη.

    Το “The Last of Us” έκανε την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο με το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας για το κανάλι, το οποίο ξεπέρασε ακόμα και αυτό του “House of the Dragon”. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, έφερε αληθινή καμηλοπάρδαλη, συγκέντρωσε τους διπλάσιους τηλεθεατές από την πρεμιέρα και επιβεβαίωσε μια θεωρία των fans, την οποία σας αναλύουμε εδώ. Η ανανέωση ήρθε τον Ιανουάριο, αλλά τα νέα επεισόδια θα κάνουν το ντεμπούτο τους κατά “τα τέλη του 2024, ή στις αρχές του 2025”.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν και πείτε μας τη δική σας γνώμη στα σχόλια. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX