Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να ξεκαθαρίσω ότι εδώ δεν έχουμε ένα συντριβάνι που “βρέχει” 500ευρα»

    Το ποίημα του Πάνου Μουζουράκη λίγες μέρες πριν την τελετή του γάμου του, προκάλεσε αρκετές διαμάχες στον χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Μια από αυτές ήταν και η κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

    lampros konstantaras

    Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ανέφερε στην εκπομπή της πως έχουν προπληρώσει την διαμονή για την αποστολή που είχαν ετοιμάσει για να καλύψει την τελετή του γάμου Μουζουράκη – Κόζαρη.

    Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε την δήλωσή της παρουσιάστριας λέγοντας: «Έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να μη θέλει τίποτα. Ωραία, γιατί του το στερούμε; Του το στερούν όλοι αυτοί που θα στείλουν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι επειδή ξόδεψαν 1.500-3.000 ευρώ “δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω, είναι πολλά τα λεφτά”. Μωρέ, τι λες; Τι λες; Τι είναι αυτό; Κι εμείς τραγικοί είμαστε, άμα στείλουμε. Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι “έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα».

    0003 STAMATINA TSIMTSILI 1310220222

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φανερά ενοχλημένη, απάντησε στον Λάμπρο Κωσταντάρα: «Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας».

    Η κόντρα φαίνεται να έληξε σήμερα καθώς η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Χθες με πήρε ο αγαπημένος μου Λάμπρος Κωνσταντάρας, τα συζητήσαμε και εκτίμησα πολύ το τηλέφωνό του. Του είπα ότι εδώ δεν ρέει το χρήμα άφθονο, είχε την πεποίθηση ότι εδώ “τρέχουν” τα 500ευρα.

    stamatina tsimtsili 3

    Εκτίμησα, κι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ήθος, αξίες, αξιοπρέπεια και είναι επαγγελματίας που μου λέει “με πήραν από όλες τις εκπομπές για να σου απαντήσω, αλλά εγώ ήθελα να μιλήσω μαζί σου γιατί σε εκτιμώ πολύ”.

    Εγώ το εκτίμησα γιατί όταν λύνεις απευθείας τις όποιες σκέψεις, διαφωνίες… Απλά, ήθελα να ξεκαθαρίσω στον Λάμπρο και σε όλους τους συναδέλφους ότι μη νομίζετε ότι εδώ έχουμε ένα συντριβάνι που “βρέχει” 500ευρα!».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ