Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πασίγνωστοι σταρ που κατάφεραν να ζήσουν τον αληθινό έρωτα με τα ινδάλματά τους

    Παιδιά ακόμη, όπως πολλοί άλλοι συνομήλικοί τους, είχαν στο δωμάτιό τους την αφίσα με το ίνδαλμά τους, το οποίο λάτρευαν τόσο, ώστε ονειρεύονταν να το παντρευτούν όταν μεγαλώσουν.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα των παιδιών, έξι πασίγνωστοι σήμερα σταρ κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, ενώ ένας άλλος τα θαλάσσωσε στο παρά πέντε και τώρα τρέχει, και δεν φτάνει για να σώσει την κατάσταση.

    Στα 12 του χρόνια ο Νικ Κάνον είχε στον τοίχο του δωματίου του την αφίσα της Μαράια Κάρεϊ, καθώς ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της και ονειρευόταν να την παντρευτεί, όταν μεγάλωνε.

    karei
    Ο Νικ Κάνον με τη Μαράια Κάρεϊ και την οικογένειά τους

    Το όνειρο του ηθοποιού και τραγουδιστή έγινε πραγματικότητα το 2008, όταν έπειτα από μόλις λίγους μήνες σχέσης η τραγουδίστρια έγινε επισήμως η γυναίκα του. Απέκτησαν δίδυμα παιδιά, τον Μαρόκαν και τη Μονρό, ενώ, αν και χώρισαν το 2014, ο Κάνον συνεχίζει να επιμένει ότι η Κάρεϊ παραμένει ο έρωτας της ζωής του. «Είναι δώρο Θεού» δήλωσε στα τέλη του Μαρτίου για τη μητέρα των δυο από τα 12 παιδιά του!

    O τηλεοπτικός «Ντρόγκο» του «Game of Thrones» και κινηματογραφικός Aquaman, Τζέισον Μομόα, αποφάσισε ότι θα παντρευόταν τη Λίζα Μπονέ όταν ήταν μόλις οκτώ ετών και την είδε πρώτη φορά στην τηλεόραση. «Μανούλα, αυτή θέλω» είπε στη μητέρα του, όπως ομολόγησε στο «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν το 2017. Τα έφτιαξαν το 2005 και απέκτησαν δύο παιδιά, τη 15χρονη Λόλα και τον 14χρονο Νακόα Γουλφ, προτού παντρευτούν το 2017.

    momoa
    Τζέισον Μομόα, Λίζα Μπονέ

    Ο Μομόα δεν είπε αμέσως στην Μπονέ ότι ήταν ο παιδικός του έρωτας, αλλά περίμενε μέχρι να γεννηθούν και τα δύο παιδιά τους, καθώς φοβόταν ότι θα της έδινε την εικόνα του ανατριχιαστικού stalker. Αν και χώρισαν πέρυσι τον Ιανουάριο, έχουν πολύ καλή σχέση για το καλό των παιδιών τους.

    Την αφίσα του νεαρού Τζάστιν Μπίμπερ είχε στο δωμάτιό της η Χέιλι Μπόλντουιν, η οποία παρακάλεσε τον πατέρα της Στίβεν Μπόλντουιν να της τον γνωρίσει. Βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση το 2009 δείχνει την ντροπαλή 12χρονη Χέιλι να κάνει χειραψία με το ίνδαλμά της.

    justin
    Τζάστιν Μπίμπερ, Χέιλι Μπόλντουιν

    Τα έφτιαξαν έξι χρόνια αργότερα, αλλά χώρισαν έπειτα από λίγους μήνες. Εγιναν ξανά ζευγάρι το 2018, ενώ έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στη Νότια Καρολίνα και από τότε είναι αχώριστοι.

    Από έφηβη

    Κοινό μυστικό στους ηθοποιούς του «Dawson’s Creek» ήταν ότι η Κέιτι Χολμς ήταν ερωτευμένη με τον Τομ Κρουζ από όταν ήταν έφηβη. Είχε και αυτή την αφίσα του στο δωμάτιό της, ενώ μιλούσε όλη την ώρα στους ηθοποιούς της σειράς για τον πρωταγωνιστή των «Επικίνδυνων Αποστολών», όπως αποκάλυψε η Μέρι Μπεθ Πέιλ, που έπαιζε την Εβελιν.

    tom cruise
    Κέιτι Χολμς, Τομ Κρουζ

    Η Χολμς συνάντησε τον Κρουζ τον Απρίλιο του 2005 για να συζητήσουν την πιθανότητα να παίξει στο «Mission Impossible III» και μόλις δύο μήνες αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2006, εφτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Σούρι. Τέλος στον γάμο τους έβαλε η Χολμς τον Ιούνιο του 2012, καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου.

    Σε συνέντευξή της το 1998 η 15χρονη Μίλα Κούνις αποκάλυψε ότι από τα 14 της ήταν ερωτευμένη με τον Αστον Κούτσερ. Οπως είπε, ο 19χρονος τότε ηθοποιός ήταν το πρώτο αγόρι που φίλησε, στα γυρίσματα της σειράς «That 70s Show».

    koutser
    Ο Αστον Κούτσερ με τη Μίλα Κούνις

    Οι δύο σταρ τα έφτιαξαν το 2012 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2014, την ίδια χρονιά που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την οκτάχρονη σήμερα Γουάιτ. Παντρεύτηκαν το 2015 και μεγάλωσαν την οικογένειά τους το 2016, αποκτώντας τον εξάχρονο σήμερα Ντιμίτρι.

    aston
    Ο Αστον Κούτσερ με τη Μίλα Κούνις

    Η βραβευμένη με Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «A Beautiful Mind», Αμερικανίδα Τζένιφερ Κόνελι ήταν ο εφηβικός έρωτας του Βρετανού ηθοποιού Πολ Μπέτανι. Ο μετέπειτα πρωταγωνιστής της ταινίας «Κώδικας Ντα Βίντσι» ερωτεύτηκε στα 15 του χρόνια, όταν είδε τη 13χρονη Κόνελι στην ταινία «Once Upon a Time in America». Οταν τη συνάντησε, το 2000, στα γυρίσματα του «A Beautiful Mind» η έλξη μεταξύ τους ήταν έντονη. Εκαναν σχέση από απόσταση, καθώς η Κόνελι ζούσε στις ΗΠΑ, ενώ ο Μπέτανι στη Βρετανία, μέχρι που το 2001 έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης.

    koneli
    Πολ Μπέτανι, Τζένιφερ Κόνελι

    Δύο παιδιά

    Ο Βρετανός έπαθε σοκ, καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την Κόνελι για δύο ημέρες. Οταν τα κατάφερε, της είπε ότι μετακομίζει στις ΗΠΑ για να την παντρευτεί. Ο γάμος τους έγινε στη Σκοτία το 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

    Ο Μασίν Γκαν Κέλι έφτασε μια ανάσα από το να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να παντρευτεί το εφηβικό του ίνδαλμα, με το οποίο ήταν ερωτευμένος, αλλά τα τσιλημπουρδήματά του περιέπλεξαν την κατάσταση.

    megan
    Πάντα προκλητικοί οι Μασίν Γκαν Κέλι και Μέγκαν Φοξ

    Το 2020 τα έφτιαξε με τη Μέγκαν Φοξ και όπως αποκάλυψε στο «GQ» έναν χρόνο αργότερα, στην εφηβεία του είχε κρεμάσει στον τοίχο του δωματίου του το εμβληματικό πρωτοσέλιδο του «GQ» το 2008 με τη σέξι φωτογράφιση της Φοξ.

    Τον Ιανουάριο του 2022 αρραβωνιάστηκαν και σχεδίαζαν τον γάμο τους, μέχρι που πρόσφατα έγιναν μαλλιά κουβάρια, καθώς ο Κέλι φέρεται ότι απάτησε τη σταρ των «Transformers». Ο αρραβώνας… πήγε περίπατο, μέχρι τουλάχιστον να λύσουν τα προβλήματά τους.

    {{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ