Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Star Wars παρουσιάζει πως χωρίζεται το νέο timeline του

    Το “Star Wars: The Old Republic” είναι μια από τις πιο αγαπημένες εποχές στο εκτεταμένο σύμπαν του “Star Wars”, αλλά έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτο από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές της Disney. Αυτό μπορεί να αλλάξει, ωστόσο, μετά την αποκάλυψη του χρονοδιάγραμματος που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration.

    Λίγο πριν ανακοινώσει νέες ταινίες “Star Wars”, η επικεφαλής του στούντιο LucasFilm, Kathleen Kennedy, ανέβηκε στη σκηνή για να μοιραστεί το όραμά της για το πώς θα είναι το “Star Wars” στους κινηματογράφους. Αυτό σημαίνει “διεύρυνση του χρονοδιαγράμματος”, λέει η Kennedy, καθώς εμφανίστηκε μια εικόνα που ξεχωρίζει επτά μεγάλες εποχές:

    The Old Republic: Η εποχή που απεικονίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά παιχνιδιών “Knights of the Old Republic” της BioWare. Παραμένει μια αγαπημένη εποχή των θαυμαστών, αλλά σπάνια έχει αναγνωριστεί από τη Disney μέχρι τώρα.

    The High Republic: Η περίοδος της χρυσής εποχής που έχει αποτελέσει το επίκεντρο πολλών βιβλία και κόμικς τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη σειρά που θα διαδραματιστεί στην High Republic θα είναι το “Star Wars Acolyte”, το οποίο θα βγει το 2024.

    Fall of the Jedi: Η εποχή των prequels.

    Rise of the Empire: Η εποχή των “Star Wars Andor”, “Obi-Wan Kenobi” και ότι υπάρχει μεταξύ “Revenge of the Sith” και “A New Hope”.

    The Age of Rebellion: Η εποχή της original τριλογίας.

    The New Republic: Η εποχή μετά το “Return of the Jedi” που βλέπουμε αυτήν την στιγμή από το “The Mandalorian”.

    Rise of the First Order: Η sequel τριλογία.

    H Kennedy συνέχισε να ανακοινώνει πολλές νέες ταινίες, συμπεριλαμβανομένης μιας με επικεφαλής τον Dave Filoni που θα διαδραματίζεται κατά προσέγγιση κατά την εποχή της Νέας Δημοκρατίας και μια της Sharmeen Obaid-Chinoy με πρωταγωνίστρια την Daisy Ridley. Στη συνέχεια, υπάρχει η ταινία του σκηνοθέτη των “Logan” και “Indiana Jones”, James Mangold, ένα “βιβλικό έπος” που θα αφηγηθεί μια ιστορία για την αρχή των Jedi και διαδραματίζεται πριν από το “The Old Republic”.

    Η ξεκάθαρη αναφορά της Disney προς το “The Old Republic” και οι υποσχέσεις να “διευρύνουν το χρονοδιάγραμμα” φαίνεται να υποδηλώνουν ότι περισσότερα έργα που διαδραματίζονται στην εποχή βρίσκονται στο δρόμο.

    Το Star Wars παρουσιάζει πως χωρίζεται το νέο timeline του

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η εκτίμηση των θαυμαστών για την εποχή της Old Republic ξεκινά από το KOTOR, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 για το Xbox. Έχοντας έρθει σε μια περίοδο κατά την οποία τα prequel ήταν ευρέως “μισητά”, θεωρήθηκε ως μια λάμψη φωτός για τους δυσαρεστημένους θαυμαστές του “Star Wars”. Σύντομα θα ακολουθούσε ένα sequel, μετά ένα MMORPG, το τελευταίο από το οποίο εξακολουθεί να απολαμβάνει σταθερούς ακόλουθους μέχρι σήμερα. Ένα remake είναι επίσης υπό ανάπτυξη, αν και έχει αντιμετωπίσει δραματικά προβλήματα ανάπτυξης.

    Παρόλα αυτά, η Disney έχει ως επί το πλείστον αποφύγει την εποχή του KOTOR, προτιμώντας να επικεντρωθεί σε πιο οικείο έδαφος, όπως ο Galactic Civil War. Παρόλα αυτά, η Old Republic παρέμεινε ευρέως δημοφιλής στους θαυμαστές του Star Wars, οι οποίοι είχαν την ελπίδα ότι η Disney θα μπορούσε μια μέρα να εξερευνήσει αυτήν την εποχή σε live action.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ