Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στην ΕΡΤ η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;

    Ακόμη πιο δυναμικά σκοπεύει να μπει η ΕΡΤ στον ανταγωνισμό από την νέα σεζόν, εντάσσοντας στο δυναμικό της σημαντικά ονόματα της τηλεοπτικής αγοράς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με την κρατική τηλεόραση για την ειδική εκπομπή που θα βγει στον αέρα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Δύο είναι τα σενάρια που έχουν συζητηθεί ανάμεσα στον γνωστό δημιουργό και τους ιθύνοντες της ΕΡΤ.

    • Το πρώτο είναι για μια σύγχρονη κωμωδία που θα έχει και κοινωνικά μηνύματα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την «Εθνική Ελλάδος» που είχε προβληθεί το 2015 μέσα από την συχνότητα του MEGA.
    • Η δεύτερη πρόταση αφορά ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα συνδυάζει την αφήγηση των γεγονότων με σκηνές μυθοπλασίας.

    Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλαμβάνει επιτελική θέση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αφού έχει και την αντίστοιχη εμπειρία από το Mega, όπου διετέλεσε υπεύθυνος μυθοπλασίας.

    Το «αγκάθι» σε αυτήν την περίπτωση είναι οι χρονοβόρες διαδικασίες πρόσληψης της ΕΡΤ, αφού για την κάλυψη οποιασδήποτε θέσης ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο που περιλαμβάνει δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος κτλ…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ