Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στην Παναγιά της Τήνου Σχίζας – Παναγιώταρου

    Στην Τήνο, το νησί της Μεγαλόχαρης, βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας μετά το φευγιό του από το «Survivor All Star» και την επιστροφή του από τον Αγιο Δομίνικο. Μαζί του ταξίδεψε και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δείχνοντας με τον τρόπο της πως είναι δίπλα του, παρά τις φήμες που την ήθελαν «να κάνει τη ζωή της» με «τρίτο πρόσωπο» το διάστημα που ο Στάθης έλειπε στα… ξένα!

    8556 ALEXANDRA PANAGIOTOPOYLOY STATHIS SXIZAS 10102022

    Το ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram από τον κυκλαδίτικο προορισμό, συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας της Τήνου, με τον Στάθη να γράφει στο μήνυμά του ότι έχει αποστασιοποιηθεί από σεβασμό στα θύματα στα Τέμπη, συμπληρώνοντας ωστόσο πως θα μιλήσει για όλους και για όλα αφού ξεκουραστεί και ψυχικά.

    Στην Παναγιά της Τήνου Σχίζας – Παναγιώταρου

    «Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social, και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές, με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε κι εμείς! Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες» ανέφερε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο δικό της post από την Τήνο.

    panagiotarou

    Πρόσφατα στενός φίλος του ζευγαριού μίλησε σε κάμερα εκπομπής αποκαλύπτοντας πως «τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί». Οσο για τις φήμες για την Αλεξάνδρα; «Είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλώς την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει, επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα» σχολίασε το συγκεκριμένο πρόσωπο εκπροσωπώντας τους δύο νέους.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ